Vacante

#preturi grecia #preturi romania #sezlong #mamaia

Scandalos! Cat a ajuns sa coste un sezlong in Mamaia. E mai ieftin in Grecia

Vacanta pe litoralul romanesc a ajuns sa coste o avere. Tot mai multi romani se plang de preturile tot mai piperate de la mare si spun ca prefera sa plece in Grecia, unde costurile sunt mult mai mici, iar conditiile mult mai bune.

 

In statiunea Mamaia, sezlongul a devenit practic un lux. Nu oricine isi mai permite sa stea la plaja daca nu scoate din buzunare cateva sute de lei. Un roman plecat in Grecia a postat pe retelele de socializare un mesaj in care explica ca un sezlong la Mamaia costa 75 de lei, in timp ce in Elafonisi, Grecia, acesta a putut sa plateasca doua, ce au venit la pachet cu o umbrela, pentru pretul de 48 de lei.

Bineinteles, comentariile au curs, iar multi au fost nervosi dupa ce au aflat de preturile din Romania. Mai exact, toti cei ce au plecat in concediu in Grecia au explicat ca in Kamari, Santorini, sezlongul e gratis pentru o consumatie de 4 euro.

„Ultimii 3 ani de Grecia in zone diferite, nu am intalnit decat sezlonguri gratis si pretentia sa consumi ceva in acea locatie.

Acum sunt in Mangalia si un sezlong e 30, daca nu e langa apa, 40 langa apa, sezlonguri mari cu saltea groasa si umbrela mare se inchiriaza doar 4 bucati, la 160 lei, iar un baldachin costa 250.

La cat e de murdara plaja, chiar si in apa mai sunt mizerii, nici un dus sau wc pe plaja, cred ca litoralul romanesc ma mai vede peste 15-20 de ani sau deloc.”, a povestit o persoana, potrivit Antena 3.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea