Vacante

#orase sigure #infractiuni #hoti #europa

Top 10 orase din Europa in care se inregistreaza cele mai multe furturi. Mare atentie daca alegi aceste destinatii de vacanta

Compania TripAdvisor a realizat un top 10 cu orasele din Europa in care se inregistreaza cele mai multe furturi. Toti romanii trebuie sa fie atenti la buzunare daca aleg ca destinatie de vacanta aceste orase:

 

Pe primul loc in top se situeaza Barcelona. Cele mai multe furturi au loc pe Las Ramblas, renumita strada pietonala si atractie turistica populara, este o zona de risc. Pe al doilea loc in top se regaseste tot un oras din Spania, Madrid, care este foarte aglomerat de turisti. Fleamarketul El Rastro si Metro sunt citate ca fiind unele dintre cele mai riscante locuri cand vine vorba de hotii de buzunare

Aceste orase sunt urmate de Roma si Florenta din Italia, unde cele mai multe furturi a loc in zona Coloseumului. In Praga, din Republica Ceha, strazile inguste si pietruite, strabatute de turisti in fiecare an, sunt zone in care hotii fura cele mai multe bunuri.

Parisul, capitala Frantei, este pe lista, de asemenea. Multimile uriase care se aduna langa Turnul Eiffel, Luvru si Metrou, usureaza „munca” hotilor de buzunare din acest oras. In Buenos Aires, Argentina, hotii de buzunare sunt cunoscuti pentru „trucul mustarului”: stropesc turistii cu mustar pe spate, pete care arata ca excremente de pasari, iar un strain „prietenos” incearca sa ii ajute si sa ii curete, in timp ce le fura si bunurile.

Atena, din Grecia, este plina de monumente si atractii in aer liber, ceea ce inseamna foarte putina securitate in cele mai aglomerate locuri ale orasului.

Hanoi, Vietnam: cartierul vechi din capitala Vietnamului este plin de monumente istorice si arhitectura fascinanta, unde hotii de buzunare pot fi intalniti la tot pasul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea