Vacante

#weekendul pentru toti #litoralul pentru toti #litoral #litoral romanesc #operatori de turism #weekend #anat #asociatia litoral – delta dunarii

Litoralul pentru toti si Weekendul pentru toti aduc noi sejururi la mare, in toamna

De la programele de vacanta cu durata de 7 zile, operatorii de turism au ajuns sa creeze si un mini-program, dedicat weekendului, pentru a atrage turistii romani pe litoral. Daca o saptamana pe litoralul romaneac costa de la 159 lei de persoana, un weekend costa incepand cu 90 lei de persoana, conform acestor programe.

Mini-program la sfarsit de saptamana, in extrasezon: Weekendul pentru toti

“Weekendul pentru toti” vine ca o completare a programului “ Litoralul pentru toti ”, avand acelasi scop: cresterea numaruluui de turisti pe litoral, de data aceasta , la sfarsit de saptamana si in extrasezon. Noul program a fost lansat de Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral - Delta Dunarii, cu sprijinul ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Rromania).

Pentru hotelurile de 2 stele, un pachet de 2 nopti de cazare in weekend, cu mic dejun, costa 90 lei de persoana. La categoria 3 stele, pretul ajunge la 130 lei de persoana, iar la 4 stele, 150 lei de persoana.

Programul “Weekendul pentru toti” este valabil in perioada 11 septembrie – 15 octombrie.

Litoralul pentru toti aduce sejururi intre 159 si 495 lei de persoana

Daca te gandesti sa mergi pe litoralul romanesc in urmatoarele doua luni, gasesti oferte cu preturi accesibile in cadrul programului “Litoralul pentru toti”. Programul este lansat de Asociatia Litoral – Delta Dunarii si ANAT. Perioada de desfasurare este 1 septembrie – 18 octombrie 2009, iar sejururile includ cazare cu si fara mic dejun.

Ofertele sunt diversificate, de la hoteluri de 1 stea la cele de 5 stele, pachetul incluzand cazarea cu sau fara mic dejun, in functie de caz.

Iata in continuare preturile, in functie de categoria hotelului:

  • Hotel 5* cu mic dejun : 495 lei
  • Hotel 4* cu mic dejun : 399 lei
  • Hotel 3* cu mic dejun : 339 lei
  • Hotel 3* fara mic dejun : 219 lei
  • Hotel 2* cu mic dejun : 249 lei
  • Hotel 2* fara mic dejun : 189 lei
  • Hotel 1* fara mic dejun : 159 lei.

Alte articole pe aceeasi tema:

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea