Vacante

#city-break #valentine's day #interra #perfect tour #tarom #carpatair #cairo #companii aeriene #bilete de avion #blue air #air france #martie

Bilete de avion ieftine pentru Ziua Indragostitilor, Martisor, Cairo si orase europene

Ziua Indragostitilor vine cu oferte speciale la companiile aeriene, care constau din reduceri de pret si pachete de avion pentru doua persoane. De asemenea, exista reduceri de preturi pentru anumite destinatii, noi rute disponibile din primavara 2011, oferte de city break in Europa si oferte speciale pentru a veni in ajutorul persoanelor cu bilete pentru Cairo.

Promotii la biletele de avion de la Perfect Tour: zboruri de Ziua Indragostitilor si Martisor
 

O promotie la biletele de avion din Februarie si martie apartine companiei Perfect Tour. Promotia este valabila pentru perioada februarie-martie si vizeaza in special cele patru mari sarbatori: Valentine’s Day, Dragobete, 1 si 8 Martie. Promotia este valabila pentru biletele cumparate in perioada 26 ianuarie – 16 februarie 2011, pentru anumite destinatii:

  • Helsinki: de la 81 euro
  • Stockholm/Goteborg/Riga/Vilnius/St.Petersburg/Oslo: de la 83 euro
  • Beijing/Shanghai/Hong Kong: de la 220 euro
  • Tokyo/Osaka/Nagoya: de la 326 euro
  • Delhi: de la 184 euro (Economy), de la 1221 euro (Business).
  • Bangkok: de la 326 euro (Economy), de la 1119 euro (Business)
  • Kuusamo: de la 121 euro.

Tarifele nu includ taxele de aeroport si sunt supuse unor anumite conditii. Perioadele de calatorie trebuie sa se incadreze intre anumite date. De exemplu, pentru Beijing, Shanghai si Hong Kong, perioada de calatorie trebuie sa fie intre 1 februarie si 30 iunie 2011.
 

Zboruri directe, dus-intors pentru doua persoane, de la 285 euro: Interra travel
 

Agentia de turism Interra Travel a lansat o campanie de reduceri cu ocazia Zilei Indragostitilor si a Martisorului. In perioada 10 februarie – 10 martie 2011 poti calatori impreuna cu partenerul de viata cu doar 285 euro, pret total, dus-intors, pentru doua persoane.

Campania este valabila pentru zborurile din Bucuresti spre urmatoarele destinatii: Paris, Roma, Amsterdam, Barcelona, Valencia, Madrid, Londra, Viena, Budapesta, Atena, Salonic, Munchen, Frankfurt, Lyon, Larnaca, Zurich, Riga, Istanbul. Exista, de asemenea, si cateva zboruri si variante din Cluj si din Sibiu.

Pentru a beneficia de aceasta oferta, ambii parteneri trebuie sa calatoreasca impreuna tur-retur, sa achizitioneze biletele de avion in perioada 1 februarie – 24 februarie 2011 si sa aiba plecarea intr-o zi din perioada 10 februarie – 10 martie 2011. Biletele trebuie sa fie achizitonate in ziua rezervarii.
 

Oferte speciale la zborurile pentru Cairo, cu Tarom
 

Compania aeriana Tarom anunta o oferta speciala pentru zborurile Cairo-Bucuresti si facilitati pentru pasagerii care doresc sa amane sau sa renunte la calatoriile pe aceasta ruta.

Compania anunta ca va continua operarea zborurilor spre Cairo, conform orarului de zbor normal.

Incepand din 2 februarie 2011, au fost puse in vanzare biletele la tarife speciale de 170 euro, cu toate taxele incluse, pentru calatoriile pe ruta Cairo-Bucuresti. Promotia este valabila pentru zborurile pana la data de 13 februarie inclusiv, pentru biletele de avion cumparate din Egipt. In cazul in care cumpararea se face dintr-o alta tara sau de pe internet, la cei 170 de euro se adauga o taxa pentru serviciul de emitere, taxa care variaza in functie de agentie.

De asemenea, pasagerii care detin bilete de avion intre Bucuresti si Cairo, cu date de calatorie pana la 13 februarie inclusiv, au posibilitatea sa-si modifice in mod gratuit datele de calatorie sau sa ceara restituirea contravalorii biletelor, in cazul in care doresc sa renunte la calatorie.

“Intelegem cu totii faptul ca situatia din Egipt este una exceptionala, de aceea, noi consideram ca este firesc sa ne ajutam pasagerii sa gaseasca cea mai buna solutie pentru ei. Am inlaturat restrictiile privind modificarea datelor de calatorie si le restitutim contravaloarea biletelor in cazul in care ei decid sa renunte la calatoriile programate catre aceasta destinatie. Tinand cont de limitarile pe care le avem, avand in vedere ca suntem companie comerciala si ca operarea de curse presupune costuri – am gasit, totusi, o modalitate de a veni in sprijinul celor care se afla in Egipt si care vor sa revina in Romania, prin introducerea acestei oferte speciale de 170 EUR, cu toate taxele incluse”, a declarat Gabriela Bordea, Director Marketing si Vanzari Tarom, intr-un comunicat de presa al companiei.

Pasagerii interesati de mai multe detalii si care se afla in Egipt pot sa contacteze Biroul Tarom din Aeroportul International Cairo la numerele:
0020.222.653.954 / 0020.122.137.016 / 0020.123.239.350.

De asemenea, pasagerii care trebuie sa calatoreasca din Cairo, via Bucuresti, spre alte orase din Europa, pe zborurile Tarom, pot cumpara bilete cu un pret special de 241 euro, la care se adauga taxele de aeroport de la destinatie. Este vorba despre orasele: Viena, Bruxelles, Sofia, Zurich, Larnaca, Frankfurt, Munchen, Barcelona, Madrid, Valencia, Lyon, Paris, Londra, Atena, Salonic, Budapesta, Roma, Chisinau, Belgrad, Istanbul si Amsterdam.
 

10 pachete city break in Europa, de la Carpatair
 

Compania aeriana Carpatair intra pe piata turismului de vacanta cu lansarea unor pachete personalizate, de tip city break, pentru 10 dintre destinatiile operate in Germania, Italia si Grecia.

Astfel, pasagerii pot alege un nou serviciu Carpatair care le asigura transportul dus-intors din 3 nopti de cazare cu mic dejun, in hoteluri de 3 si 4 stele. Este vorba despre 3 destinatii din Germania, 6 din Italia si 1 destinatie din Grecia. Pretul unui city break porneste de la 235 euro de persoana, la care se adauga taxele.

Iata ofertele:

  • Milano, de la 297 euro
  • Florenta, de la 225 euro
  • Roma, de la 290 euro
  • Venetia, de la 267 euro
  • Verona, de la 257 euro
  • Bologna, de la 255 euro
  • Munchen, de la 235 euro
  • Dusseldorf, de la 245 euro
  • Stuttgart, de la 265 euro
  • Atena, de la 254 euro.
     

O noua ruta: zbor direct Bacau – bruxelles cu Blue Air
 

Compania aeriana low cost Blue Air va lansa un zbor direct pe ruta Bacau – Bruxelles incepand cu 30 mai 2011. Zborul va fi operat dus-intors in zilele de luni si vineri. Preturile incep de la 20 euro cu taxele incluse.
 

Un nou serviciu Air France
 

Compania aeriana de linie Air France ofera un nou serviciu la bordul aeronavelor care fac curse long curier. Este vorba despre un serviciu de buletin cu stiri saptamanale televizate. Buletinul de stiri este produs in exclusivitate pentru Air France de catre Euronews si cuprinde un montaj de 40 de minute cu principalele stiri din saptamana anterioara.

Buletinul de stiri face parte din programul de divertisment difuzat la bordul aeronavelor Air France.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea