Vacante

#ziua indragostitilor #romania #destinatii romantice #valentines day

Cat te costa o vacanta de Valentine’s Day in Romania

Ziua de 14 februarie este intr-o luni, astfel incat Sfantul Valentin reprezinta o ocazie foarte buna pentru un weekend prelungit, in cuplu. Cei care nu pot pleca prea departe de casa gasesc oferte de minisejururi in Romania, cu servicii personalizate. Majoritatea ofertelor asigura o cina romantica si acces la spa, dar si plimbari in trasura.

Valentine’s day la bai
 

Sfantul Valentin aduce oferte interesante de vacanta si in statiunile baneoclimaterice.

Aflate in Harghita, Baile Tusnad sunt una dintre cele mai cunoscute statiuni balneo din Romania. Principalii factori naturali ai zonei sunt reprezentati de apele carbogazoase, mofetele si bioclimatul subalpin, cu efect tonifiant.

Pe langa tratamente, regiunea se bucura de un numar mare de obiective turistice. Se pot face excursii la Manastirea din Izvorul Muresului, in Cheile Bicazului, la celebrul lac Sfanta Ana sau la Lacu Rosu. DE asemenea, turistii care ajung in Baile Tusnad pot sa dea o fuga pana in Miercurea Ciuc, pentru a vizita orasul si catedrala franciscana din Sumuleu. Iarna, principalele activitati din statiune sunt schiatul, patinajul si saniusul.

O vacanta de Valentine’s Day la o pensiune de 3 margarete din statiune costa 290 lei de persoana, conform agentiei Danvi Travel. Pe langa cazarea de 3 nopti si demipensiune cu preparate traditionale transilvanene, pretul include o cina romantica, sauna si masaj, precum si o excursie cu sania trasa de cai, cu gustari si vin fiert.
 

Valentine’s Day sau Dragobete intr-un oras medieval, Sighisoara
 

Sighisoara este o destinatie foarte potrivita pentru o minivacanta romantica de Sfantul Valentin sau Dragobete. Orasul medieval gazduieste la sfarsitul lunii februarie evenimentul sighisoara blues festival 2011. Cea de-a 7-a editie a festivalului se desfasoara intre 24 si 26 februarie.

Un pachet de vacanta costa 235 euro, conform hotelului Cavaler si asigura 3 nopti de cazare pentru doua  persoane, cu mic dejun si cu bilete de intrare in cele 3 seri de spectacol. Turistii care merg de Valentine’s Day in Sighisoara platesc 79 euro pentru un loc in camera dubla. Oferta asigura cazarea cu mic dejun romantic, doua cine, una traditionala si una romantica, un tur al Cetatii Medievale, precum si un coffee break in cetate.
 

Sfantul Valentin pe Valea Prahovei
 

Cei care aleg Valea Prahovei pentru a-si petrece vacanta de Valentine’s Day platesc in jur de 300 lei pentru un minisejur de 3 zile. Astfel, in Moeciu, 2 nopti de cazare costa 270 lei de persoana, conform Alltur. Oferta asigura cazarea intr-un hotel de 3 stele cu mic dejun, o cina romantica si acces gratuit in sala de fitness si in club.

In Predeal, o vacanta de 4 nopti costa 290 lei de persoana, la aceeasi categorie de hotel. Pachetul asigura cazarea cu mic dejun si o cina romantica.

Cei care aleg Poiana Brasov ca destinatie pentru Sfantul Valentin pot sa se bucure de o plimbare romantica cu trasura, inclusa in pachetul de baza. Pentru o vacanta de 2 nopti cu mic dejun si cina romantica platesti 300 lei, conform agentiei Feel Travel. Tot in Poiana, un sejur de 2 nopti de cazare poate costa 139 lei de persoana, conform agentiei Cocktail Holidays . Pachetul asigura cazarea intr-un hotel de 3 stele, o cina romantica, o zi de spa pentru cuplu, sampanie si fructe in camera.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea