Vacante

#turisti #turism #turisti civilizati

8 dintre cei mai civilizati turisti ai lumii

Italieni, americani, germani - care sunt cei mai civilizati turisti? Fiecare nationalitate are obiceiuri de tot felul si se comporta diferit cand viziteaza alte culturi. Iata opt dintre cei mai civilizati si curiosi turisti pe care i-ai putea vedea si la noi in tara!


1. Canadienii

Canadienii sunt unii dintre cei mai civilizati turisti ai lumii. Aceastia isi prind steagul tarii de valize, au tricouri imprimate cu drapelul sau chiar si palarii. Sunt persoane politicoase si sincere. Singurul lor defect este ca incearca de fiecare data sa aminteasca tuturor faptul ca ei nu sunt americani - si asta deoarece se gandesc ca vor fi acuzati de razboiul in Iraq, incalzirea globala etc.


2. Englezii

Se spune despre englezi ca, daca le cumperi o bere, devin cei mai buni prieteni ai tai. Pentru englezi, vacanta si alcoolul sunt o pereche indisolubila! Defectul lor este ca nu cunosc alte limbi straine decat cea materna si comunica doar in engleza.


3. Chinezii

Chinezii nu prea calatoresc singuri. Cel mai adesea ii vei vedea in grupuri, cu un ghid care le vorbeste la portavoce. Ei apreciaza foarte mult culturile locale si adora sa testeze mancarurile traditionale.


4. Italienii

Italienii nu renunta nici in calatorii la brandurile lor. Astfel, ii poti vedea cu pantofi stiletto sau cu posete Gucci chiar si in drumetii! Italienii sunt cunoscuti ca fiind insistenti, dorindu-si sa afle cat mai multe lucruri despre zona pe care o viziteaza.


5. Japonezii

Pe japonezii ii vezi mereu cu un aparat de fotografiat in mana. Acestora le plac orasele care au o poveste, precum orasele romantice ca Paris sau Venetia.


6. Americanii

Turistii americani se imbraca precum jucatorii de golf. Vorbesc foarte tare si de multe ori se plang. Defectul lor este ca au impresia ca totul li se cuvine.


7. Germanii


Germanii sunt foarte curiosi si le place sa descopere alte culturi, chiar din afara Europei. Germanii sunt vazuti ca fiind inteligenti, respectuosi si prietenosi.


8. Chilienii

Chilienii nu se plang nicioadata in calatoriile lor si pot fi considerati, astfel, turisti adevarati. De altfel, acest popor se bucura de calatorie la fel de mult precum se bucura de destinatie.

Sursa foto: where.ca

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea