De prin lume adunate

#unde iesim # activitati bucuresti #buget redus #bucuresti #timp liber

Unde iesi cu buget redus in Bucuresti

O plimbare in parc, un film la MTR sau o petrecere in Club A sunt doar cateva dintre variantele de care dispui pentru o iesire cu buget redus in Bucuresti.


Plimbare in parc


Pentru o plimbare in parc nu ai nevoie de foarte multi bani, iar ultimele zile calduroase de toamna reprezinta motivul perfect pentru a te bucura de natura. In Bucuresti exista numeroase parcuri mari si frumoase, unde te poti pierde pe aleile acoperite cu frunze aramii, de toamna.

Cismigiu, Herastrau sau Tineretului sunt parcuri mari, ideale pentru iesirile cu prietenii si familia. Daca iti doresti o plimbare mai intima, poti alege parcuri mai mici, dar cu un farmec aparte, precum Ioanid sau Icoanei.


Film la Muzeul Taranului Roman


Pentru o doza consistenta de film, poti merge la proiectiile de la Muzeul Taranului Roman. Aici vei putea viziona filme europene, animatii sau documentare. Pretul unui bilet este de 10 lei. Alte cinemtografe unde pretul biletului este mic sunt si Elvira Popescu, Europa, Union sau Studio.


Petrecere studenteasca in Club A


Club A este unul dintre cele mai vechi cluburi din capitala, unde preturile sunt mici si distractia intensa. Daca vrei sa iti amintesti de anii de studentie, cu un buget mic, mergi la Club A, cu toti prietenii tai.


Sursa foto: mostphotos.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea