De prin lume adunate

#bucuresti #cursuri #fotograf #fotografii #cursuri fotograf

Unde poti face cursuri de fotografie in Bucuresti

Fotografia este unul dintre hobby-urile pe care din ce in ce mai multi romani le imbratiseaza in ultimii ani. Amploarea acestui fenomen poate fi pusa si pe seama faptului ca aparatele foto digitale s-au ieftinit considerabil.

Indiferent ca ti-ai cumparat o camera foto semiprofesionala sau una compacta, va fi nevoie sa inveti pasii de baza care sa te ajute sa realizezi fotografii de calitate. Cursurile de fotografie reprezinta solutia perfecta pentru invatarea celor mai importante reguli din acest domeniu fascinant.

Iata cateva cursuri foto care se organizeaza in Bucuresti.


Curs de fotografie la Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti


Cursul organizat de CCSM isi propune sa dezvolte, indeosebi prin exercitii practice, cunostintele si abilitatile participantilor de a se exprima prin intermediul fotografiilor.

Acest curs este structurat in doua module. Primul dintre ele urmareste cunoasterea si perfectionarea tehnicii fotografice. Al doilea modul se axeaza mai putin pe tehnica, el concentrandu-se cu precadere pe partea de compozitie si de prelucrare digitala a imaginii.

Inscrierile se fac la sediul Casei de Cultura a Studentilor din Bucuresti, situat in Calea Plevnei 61, sector 1.


Curs foto la Sala Dalles


Un alt curs de fotografie este gazduit de Universitatea Populara "Ioan I. Dalles", amplasata in plin centrul Capitalei, pe Bd. Nicolae Balcescu, nr. 18.

Cursul este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari din cadrul Ministerului Educatiei, Cercetarii si Sportului. La capatul celor 69 de ore de curs vei stapani perfect arta fotografica si vei putea obtine si un certificat de absolvire. Examenul final consta in doua probe: test-grila si prezentarea unui portofoliu de fotografii.

In cadrul acestui curs de fotografie vor fi abordate urmatoarele elemente: setarile aparatului foto, lumini, portret, peisaj, fotografie de produs, editare/printare.


Curs foto organizat de Avantaj Consulting


Pe langa faptul te ajuta sa inveti totul despre fotografia digitala, cursul vine si cu notiuni in ceea ce priveste prelucrarea in Adobe Photoshop (luminozitate, texturi, cromatica, decupaje, montaje, "trucaje", contraste, desaturare, fotografie alb-negru). Cursurile se tin in Bd. Expozitiei, sector 1.

Sursa foto: cadouriperfecte.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea