De prin lume adunate

#spatiu #cosmos #expozitie #Sputnik

Fascinat de Univers? Descopera obiecte din Cosmos la o expozitie inedita!

Pana pe 11 noiembrie, la centrul comercial Iris Titan poate fi vizitata expozitia cu obiecte din Cosmos, "Cosmos 2012. Mit si adevar".

Exponatele fac parte dintr-o colectie cu obiecte care au legatura cu misiunile spatiale. In cadrul expozitiei, vizitatorii pot admira casolete cu mancarea cosmonautilor, amprentele ultimului pas pe Luna, sapunuri Apollo, jucarii inspirate din misiunile in spatiu.

Expozitia a fost posibila datorita lui Tassilo Romisch, fondatorul Space Service International. Numele sau se afla si in Guinness World Records pentru cea mai mare colectie de obiecte legate de misiunile spatiale.

Printre exponatele pe care le mai poti admira se numara si alte obiecte originale care au fost in spatiu, de la aparate de barbierit si echipamente pentru cosmonauti, pana la obiecte inspirate din calatoriile in spatiu. Astfel, vizitatorii pot vedea palaria Sputnik sau tigarile de lux Sputnik.

In plus, cei mici se pot bucura de jucarii, precum Snoopy imbracat in cosmonaut, sau ambalaje ale bomboanelor Haribo in forma de astronaut.

Expozitia poate fi vizitata zilnic, intre orele 10.30 - 18.00.

Sursa foto: yoda.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea