De prin lume adunate

#evenimente #teatru #piesa #spectacol #green hours #teatrul luni

Saptamana asta la Teatrul Luni de la Green Hours

In aceasta saptamana, la Teatrul Luni de la Green Hours poti vedea cateva piese reprezentative pentru teatrul underground. Sta sa ploua sau L-V:8-16 sunt doua piese deja clasice, cu succes la public.

 

Luni, 12 aprilie, orele 19.00 si 21.00 - Sta sa ploua

 

Reprezentatia de la ora 19.00 este pentru nefumatori. "Sta sa ploua e momentul ala suspendat in care urmeaza sa se intample ceva, bun sau rau, nu mai are nici o importanta. E starea de dinainte de... asta e sta sa ploua", spune Lia Bugnar.

 

Marti, 13 aprilie, ora 20.00 - L-V:8-16

 

"...un singur personaj si viata lui – ca viata noastra - invadata de reguli. Un tanar care la 6 ani voia sa schimbe lumea si care la sfarsitul zilei zace in fata televizorului". Lari Giorgescu traieste viata acestui personaj cu atita intensitate, incit sub nicio forma nu pleci indiferent de la spectacol.

 

Miercuri 14 aprilie, ora 20.00 - Lovitura

 

Patru romani in italia planuiesc sa sparga un bancomat. Nu numai ca esueaza lamentabil dar printr-un absurd joc al hazardului, in care apar un cardinal, un tirbuson si niste obsesii romanesti, ajung cap de afis in mass-media italiana: intii ca infractori periculosi, apoi ca eroi. “Lovitura” este povestea absurda a unor mardeiasi/smenari romani in Italia, toti ratati si blazati si toti urmariti de un ghinion cronic; mai putin "ala micu'", cocalarul si plopistul absolut, care are o bafta chioara desi habar n-are pe ce lume traieste.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea