De prin lume adunate

#evenimente #concert #armata #orchestra armatei

Orchestra Reprezentativa a Armatei – Army in concert

Orchestra Reprezentativa a Armatei va sustine cel de-al patruea concert din stagiunea 2010 la Sala Radio din Bucuresti, pe data de 22 aprilie 2010, cu incepere de la ora 19.30.

Pentru aceasta editie, organizatorii au pregatit o seara speciala cu muzica italiana, in care publicul va avea ocazia sa asculte celebre bijuterii ale culturii italiene, "Barbierul din Sevilla", " Cotofana hoata", 'Cavaleria Rusticana", "Revista Rosiniana", "Italiana in Alger" si altele. Pucinni, Rosini, Mascani si alti compozitori celebri isi vor aduce aportul la crearea unei atmosfere de neuitat. 

Stagiunea " Army In Concert " inregistreaza in acest spectacol si o premiera: prezenta primului dirijor strain care va conduce Orchestra Reprezentativa a Armatei. Organizatorii doresc ca acesta sa devina un obicei. In urmatoarele concerte pe care le va sustine cea mai titrata orchestra de suflatori din Romania, dirijorii invitati vor fi numai nume celebre care au facut cariera pe plan international. 

Fiorangelo Orsini este un dirijor de o valoare incontestabila, de talie internationala, si profesor la Conservatorul din Pescara.     

Biletele au preturi intre 10 si 30 de lei si pot fi cumparate de la Sala Radio, Sala Palatului si Magazinul Muzica, din reteaua magazinelor Diverta sau online de pe site-urile biletoo.ro, bilete.ro, blt.ro si myticket.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea