De prin lume adunate

#evenimente #targ #gradina #flori #parc #herastrau

Gradina de Vara in Herastrau

In perioada 6-9 mai, in parcul Herastrau din capitala are loc cel mai inflorit si infloritor eveniment al anului. Prilej de incantare pentru suflet si rasfat pentru simturi, moft-necesar-anticriza, expozitia Gradina de Vara revine in Herastrau.

Cu o floare nu se face primavara, dar o mie adunate construiesc cu siguranta un oras mai frumos. Parcul Herastrau va fi, incepand de joi pana duminica, gazda celui mai colorat eveniment al primaverii.

Expozitie de traditie si buna-dispozitie, Gradina de Vara va prezenta pasionatilor de masini si aparate de stropit, ghivece, accesorii pentru gradinarit, jardiniere, pavaj pentru alei, piscine, mobilier pentru gradina, parasolare, corpuri de iluminat si servicii profesionale de decorare a gradinii. Multe din ele unicat, sau la preturi mai imbietoare decat de obicei, special alese numai pentru aceasta ocazie.

La Gradina de Vara esti invitat sa gusti din dulceata unui trai care merita savurat. Promenada la cumparat de flori, suveniruri si atentii, pitici de gradina colorati nevestei, cu pauze de admirat chioscuri si impartit timpul cu porumbeii, toate astea in cea mai potrivita perioada anului pentru primenit si sadit gradinile si sufletele. Expozitia este deschisa intre orele 12.00 - 20.00, iar intrarea este libera.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea