De prin lume adunate

#evenimente #balet #spectacol

Frumoasa din Padurea Adormita - cel mai performant spectacol de balet

Frumoasa din Padurea Adormita, prezentat de Kiev Theatre, este cu adevarat cel mai bun . Performanta sa a fost uimitoare si extrem de frumoasa. De fapt, acesta este unul dintre cele mai performante spectacole de balet pe care Spania le-a avut in ultimii douazeci de ani.

Teatrul de Opera si Balet a oferit acest spectacol la Madrid, in toiul unei veri calduroase, fapt ce nu a mpiedicat insa publicul sa umple teatrul la capacitatea sa maxima. Compania a jucat cu casele inchise pe parcursul celor sase saptamni la Madrid. Publicul spaniol, recunoscut pentru temperamentul sau fierbinte, s-a dovedit a fi foarte receptiv la arta sentimentala si romantica oferita de dansatori de balet ucrainean, care au interpretat celebrele opere de balet create de Ceaikovski: "Lacul lebedelor", " Spargatorul de nuci ", "Frumoasa din padurea adormita", precum si "Romeo si Julieta" si "Cenusareasa" realizate de Prokofiev.

De altfel, dedicatia, talentul si experienta absolut evidente ale balerinilor Teatrului de Opera si Balet din Kiev, au facut ca interpretarea de catre ei a spectacolului Frumoasa din Padurea Adormita sa fie apreciata drept mult mai buna decat varianta interpretata de British Royal Ballet si Paris Opera. In comparatie cu compania din Kiev, nici chiar superioritatea pana acum evidenta a Teatrului August Balsoi, sanctuarul in care faima scolii rusesti de renume mondial de balet a fost conservata cu evlavie, nu pare a ramne de necontestat prea mult timp, n aprecierea criticilor de balet spaniol.

Iata ca in luna mai si romanii vor avea oportunitatea de a savura aceasta reprezentatie de exceptie, iar publicul spectator iubitor al artei adevarate  va putea vedea aceasta reprezentatie extraordinara. Bucurestenii pot vedea acest spectacol de balet pe 26 mai, la Sala Palatului.

Teatrul de Opera si Balet din Kiev este extrem de apreciat la nivel international. Continuandu-ne misiunea prin care dorim sa oferim publicului spectator roman doar evenimente de inalta calitate artistica si culturala, baletul Frumoasa din padurea adormita, interpretat de aceasta celebra companie, va reprezenta expresia artei desavarsite si a talentului stralucitor.

Pentru spectacolul de la Bucuresti biletele sunt disponibile la Unirea Shopping Center , Carrefour Feeria Baneasa Shopping City si Pasajul Universitatii . Preturile acestora variaza in functie de categoria de loc intre 35 si 120 de lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea