Vacante

Vacante de vara la preturi mici

Chiar daca a venit vara si majoritatea ofertelor isi maresc pretul pentru lunile de varf, gasesti inca pachete de vacanta la preturi mici, in ofertele speciale.

Astfel, un sejur la un hotel de 2 stele din Creta incepe de la 295 euro de persoana si este disponibil lunar, pana in septembrie inclusiv. In pachet sunt incluse transportul cu avionul cursa charter , 7 nopti de cazare cu mic dejun continental, transferurile de la aeroport si asistenta turistica. Aerul conditionat si frigiderul din camera se platesc separat, 6 si respectiv 2 euro pe zi. In plus se plateste taxa de aeroport si de catering, 85 euro de persoana.

O vacanta de o saptamana in care se ofera cazare in regim self-catering incepe de la 105 euro + 195 lei de persoana, in Paralia Katerini. Oferta propune cazare in hoteluri de 2 stele plus cu mic dejun, transport cu autocar si asistenta turistica.

Ofertele charter in insula greceasca Zakynthos incep de la 269 euro de persoana. Pachetele propun camere duble la hoteluri de 3 stele cu mic dejun inclus. Este gratuit pentru copiii pana in 2 ani, iar pentru cei intre 2 si 6 ani se plateste numai biletul de avion (aproximativ 150 euro).

In Bulgaria hotelurile depe litoral au preturi sub 20 euro la camere. Astfel, pentru un confort de 3 stele in Albena platesti 16 euro pe noapte, cazare in camera dubla, cu mic dejun. Pentru single pretul este de 21 euro pe noapte. Copiii pana in 2 ani au gratuitate de 100%. Pentru litoralul croat, preturile raman la fel de atractive.

In luna iunie pretul unui sejur de o saptamana este de 172 euro de persoana, ajungand in iulie si august la maxim 277 euro. Oferta include cazare cu demipensiune in camera dubla, intr-un hotel de 2 stele in statiunea Zelena Laguna. Suplimentul pentru pensiune completa este de 6 euro pe zi. Taxa de statiune costa doar 1 euro.


Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea