Vacante

Sejururi in Spania in vara 2008

Spania este si in aceasta vara o varianta buna pentru a-ti petrece concediul la plaja. In statiunile si principalele orase turistice spaniole gasesti plaje nisipoase si zone stancoase de coasta, precum si numeroase obiective turistice si excursii cu care sa-ti diversifici programul.

Daca alegi Costa Brava , pentru un sejur de o saptamana platesti de la 524 euro de persoana in luna iunie. In iulie pretul ajunge la 595 euro, iar in iulie la 639 euro de persoana.  Pentru copii, sejurul este intre 295 si 303 euro. Pachetul include cazarea de 7 nopti intr-un hotel de 4 stele, cu demipensiune, precum si biletul de avion, cursa charter.  Pentru taxa de aeroport trebuie sa mai platesti 85 euro.

Plaja in SpaniaIn Costa Dorada preturile sunt asemanatoare. Oferta este 531 euro in iulie, 585 in iulie si 609 euro in august. Pachetele de o saptamana includ cursa charter cu avionul, cazarea cu mic dejun in hotel de 3 stele, asistenta turistica.

Pentru copiii cu varste pana in 2 ani se plateste numai taxa de aeroport. Pretul pentru a-l doilea copil intre 2 si 8 ani este de 290 euro pe saptamana, plus taxa de aeroport.

In Mallorca preturile sunt ceva mai mari. Astfel, pentru un sejur de o saptamana in iunie platesti de la 662 euro, pretul ajungand in august la 798 euro de persoana. Pachetul include cazarea la u hotel de 4 stele cu demipensiune, biletul de avion si transferul de la aeroport. Persoanele care isi fac asigurare medicala platesc aproximativ 23 euro.

Gasesti sejururi si in Barcelona, in zona litoralului. Preturile sunt destul de atractive, de la 415 euro in iunie, pana la 600 euro de persoana. Pachetul ofera biletul de avion cursa charter, transferul de la aeroport, asistenta turistica si cazarea intr-un hotel de 3 stele cu demipensiune.


Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea