Vacante

Pregateste-te de vacanta 5

In perioada 13 – 27 iunie 2008 acasa.ro si editura te invita sa participi la concursul de turism Pregateste-te de vacanta 5 !

Participa la concurs si vei primi cadou carti de la Editura Rao.

Trebuie doar sa te abonezi la newsletterul de turism si sa raspunzi corect la intrebarea:

Turismul de evenimente se afla intr-o continua dezvoltare la noi . Din cauza ca exista cerere pentru concertele din marile orase europene, agentiile de turism ofera pachete special concepute. De exemplu, pe 20 septembrie 2008 Madonna va sustine un concert in Paris, cu ultimul ei album.

Ce trebuie sa contina neaparat pachetele de vacanta pentru concerte (elemente de baza)? Din acest punct de vedere, care este diferenta intre o ofera City Break si una pentru concerte  ?

Detalii concurs:

a) Concursul se va desfasura in perioada 13 – 27 iunie 2008.

b) Participa la concurs toti cei care se aboneaza la Newsletterul de Turism in perioada 13 – 27 iunie 2008 si care raspund corect la intrebare, scriind un mail la adresa turism@acasa.ro

Nu se raspunde la intrebare in comentariile acestui articol.

c) Castigatorul va fi anuntat in data de 27 iunie, atat pe site-ul acasa.ro, cat sipersonal pe adresa de mail.

Editura Rao iti ofera ca premiu carti din domeniul turistic, utile pentruvacanta ta.

Sigla RaoO carte e buna daca iti doresti ca autorul sa-ti devina cel mai bun prieten. Cel putin cam asa vedea lucrurile J.D.Salinger.

Cum iti dai seama daca o editura e buna? Dupa cifra de afaceri? Aici e simplu: pe o piata inca neobisnuita sa cumpere carte pentru a trai, RAO bine. Dar editura se lauda cu faptul ca – de la infiintarea ei in 1993 – a reusit sa stearga imaginea cartilor romanesti tiparite pe hartie moarta, dand viata si culoare fiecarui volum.

Orice carte RAO care ajunge in mana cititorilor se transforma intr-o carte de colectie. Poate si pentru ca, din respect pentru iubitorii de carte, cele mai multe sunt tiparite in tari in care exista posibilitati grafice inca nebanuite la noi.Exista deja o generatie care a crescut cu enciclopediile publicate de RAO. Exista deja povesti de dragoste incepute cu o carte RAO daruita, fie ea “Dragostea in vremea holerei”, ajunsa la a zecea reeditare, fie “Johanna” de Judy Garwood, pentru cei care-si mai aduc aminte.

Despre Biblioteca Steinbeck, Faulkner, Gombrowicz sau Hesse nu mai e nimic de zis, pentru ca stim cati oameni atingem doar spunand aceste nume. RAO a incercat mereu sa-i puna pe cititorii sai in contact si cu cele mai noi fenomene editoriale: de la Grisham la Brown, de la “Cronicile Spiderwick” la “ ”, de la Kate Mosse la Elisabeth Kostova, iar lista va continua, pentru ca ne obliga si locurile ocupate de cartile noastre in topurile internationale.

Toate aceste nume sunt cuprinse undeva, in cele peste 60 de colectii pe care RAO le improspateaza saptamanal. Biblioteca RAO, Enciclopedia RAO, RAO Contemporan, RAO CLASS, RAO pentru tineri, Arta – toate spectaculoase, toate de colectie.

Dependenta placuta!

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea