De prin lume adunate

#targ #dulciuri #dulciuri pentru toti

Festivalul Dulciuri pentru toti

In perioada 26-29 noiembrie, la Sala Polivalenta din Bucuresti, cei mai virtuosi maestri intr-ale dulciurilor vor sustine o adevarata simfonie a aromelor, a culorilor si a formelor irezistibile.
Festivalul este dedicat dulciurilor bune, din domeniul celor manufacturate, si va reuni iubitori si producatori de dulciuri, cofetarii , restaurante si agentii de catering. Festivalul permite producatorilor de dulciuri "bune" sa isi prezinte ofertele consumatorilor si posibililor pateneri, mai ales ca evenimentul precede Sarbatorile de iarna.
Festivalul va gazdui degustari, demonstratii de maiestrie, prezentari detaliate de produse , consursuri, teste si oferte "extra-speciale". In plus, pentru cei mai pofticiosi va exista o cafenea, iar pentru copii va fi amenajat un spatiu de joaca .
Turta dulce, fantani de ciocolata, torturi sau prajituri din martipan sunt doar cateva dintre bunatatile pe care le vei gasi la acest targ. Tot la festival mai poti incerca diverse variante de ciocolata, prajituri bio sau preparate din miere. La Festivalul Dulciurilor se gasesc atat prajituri clasice, dar si specialitati, precum prajiturile siciliene, cu migdale si nuci.
Pretul biletului de intrare este de 5 ron. Copiii pana in 12 ani beneficiaza de acces gratuit. Expozitia va fi deschisa de joi pana duminica, zilnic intre orele 10.00 - 20.00.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea