De prin lume adunate

#circ #circul globus #dresura #acrobatii

Povestiri ale Circului Globus din Padurea Fermecata

De multe ori cautam locuri unde sa simtim ca este soare mereu, iar natura sa ne aminteasca de zilele cand hoinaream prin padure. Un astfel de loc este chapitea-ul Circului Variete Globus Bucuresti din Parcul Titan, amplasat langa Piata Ramnicu Sarat unde chiar de la intrare in „ Padurea fermecata ” te intampina personaje de poveste.
Zane, clovni, scamatori si cele trei ursitoare sunt cu totii prezenti spre incantarea tuturor. Echipa de profesionisti a Circului Globus invita pe toata lumea ca in aceasta iarna sa descopere secretul nemuririi din „Padurea fermecata”. In povestea pusa in scena de Brandusa Novac , ce semneaza regia, scenariul, textele muzicale si design-ul de lumini, cele trei ursitoare Anca Sigartau, Maria Buza si Liana Lungu, indruma pasii spectatorilor si ai „Ciucureilor veseli” prin padurea fermecata, in cautarea stravechiului secret.
Dupa ce anul trecut au castigat Premiul Simpatia la cea de-a VIII-a editie a Galelor Circului, „Ciucureii veseli”, sunt pregatiti sa porneasca in cautarea nemuririi sufletului, un tel nobil, dar care ii poate purta prin cele Mai ascunse locuri ale „Padurii fermecate”. Timp de aproximativ doua ore ursitoarele canta live, danseaza si sunt nelipsite la ispravile „Ciucureilor veseli”.
In aceasta calatorie toata lumea incearca sa afle secretul de la animale, pasari si zane. Ursitoarele si spectatorii sunt martorii unor numere aeriene de esarfe si de cuburi ale trupei Almas si ii urmaresc cu sufletul la gura pe zburatorii leaganului coordonati de George Dumitru. De asemenea, fratii Valentin si Catalin Badea vin in spectacol cu o demonstratie de forta si echilibru: maini in maini.
Atractiile din arena continua cu Tango-ul aerian al trupei laureate la Monte Carlo, Cirneanu - Platinium, si cu dresuri inedite de tigri siberieni, camile, lame, capre, catei, porumbei, pauni si ponei. In aceasta iarna, Circ & Variete Globus Bucuresti readuce farmecul povestilor in viata noastra! Toata aceasta poveste nu ar fi putut fi concretizata daca nu ar fi existat: costumele si coregrafia – Ama Butoiescu, coregrafie – Alice Visan, scenografia – Vlad Gabrielescu, Alice Mihai si Noni Molete, muzica – Tica Alexe , regia tehnica – Bogdan Boldojar, Valentin Badea, Gigi Tache, Mariana Ionescu si Marinel Soare.
Ore de poveste veritabila in fiecare sambata de la ora 15 si duminica de la ora 11 si ora 15 la circ, la chapitea-ul din Parcul Titan, amplasat langa Piata Ramnicu Sarat, pentru a trai pe viu in „Padurea fermecata”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea