style="text-align: justify;">lecturi urbane este o campanie initiata de voluntarii civika.ro si este sustinuta de publicatiile Cotidianul si Metrorex.
Proiectul are loc odata la doua saptamani si are ca obiectiv principal incurajarea lecturii in transportul in comun si cultivarea interesului pentru carti in randul bucurestenilor. Prima editie Lecturi Urbane a avut loc intre 25 mai – 15 iunie 2009.
Lecturi Urbane se afla la cea de-a treia editie. Locul de pornire este peronul de metrou al statiei Unirea 1 si se merge pe ruta Grozavesti – Dristor, astazi, de la ora 19.00. Scopul acestui esveniment este de a aduna cel putin 100 de participanti care au de ales din 300 de carti.
Daca crezi in lectura si in forta cartilor de a avea un impact la nivel social, ia o carte la subrat si calatoreste cu metroul. Pe tot traseul se vor imparti carti si semne de carte, care apoi se vor da mai departe dupa ce sunt citite.
  •   2009-11-24
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.