De prin lume adunate

#pub #berarie #bar #restaurant

Unde vedem meciurile din campionatul de fotbal

Peste 30 de tari calificate, sute de meciuri, milioane de suporteri infierbantati si vuvuzele scapate de sub control, asta este tabloul acestei veri microbistice. Campionatul Mondial de Fotbal din acest an are loc pana pe data de 11 iulie si se desfasoara in Africa de Sud. Din pacate, tara noastra nu este calificata la acest campionat. Iti poti insa ineca amarul intr-o bere rece, servita la o terasa din capitala, unde sunt instalate plasme speciale pentru urmarirea meciurilor din campionat.


Campionatul Mondial de Fotbal este evenimentul sportiv al anului si nu trebuie sa il ratezi. Alege-ti echipa favorita si fi alaturi de ea la toate meciurile pe care le joaca. Ia-ti prietenii si iesi cu ei pe o terasa unde sa urmaresti meciurile campionatului de fotbal, la o bere rece.

 

Club Piranha

 

Clubul Piranha este un local complex unde poti sa mananci, sa bei si sa asculti muzica si concerte live. Pe timpul verii este deschisa si terasa care este una dintre cele mai mari si mai pline de verdeata din capitala. Capacitatea terasei este de 800 de persoane , iar mesele sunt inconjurate de copaci, iarba si flori.

Pe langa pestii piranha , care dau si numele localului, in club isi au resedinta si alte specii de animale: papagali, iguane, porumbei, caini si pisici. In meniul de la Piranha vei gasi fripturi, preparate la gratar, snitele, cartofi prajiti si alte preparate. Clubul Piranha se gaseste pe Splaiul Independentei, la numarul 313A. Rezervari se fac la nuamrul de telefon 021.315.91.29.

 

Halftime Pub

 

Halftime este un bar din centrul vechi care imprumuta din atmosfera puburilor englezesti pentru suporteri: mese patrate si solide din lemn masiv, bar lung cu scaune, cateva plasme, steaguri, tricouri si, bineinteles, bere rece din abundenta. Pasionatii de sporturi au la dispozitie majoritatea canalelor tv unde pot viziona meciuri sau alte competitii sportive. In perioada campionatului de fotbal este indicat sa iti face rezervare atunci cand vrei sa vii in acest pub. Halftime Pub se afla pe strada Gabroveni, la numarul 14, iar rezervari se fac la numarul de telefon 021.312.29.16.

 

Oktoberfest Pub

 

Oktoberfest este o berarie in centrul vechi al capitalei, aglomerata in special in perioada meciurilor de fotbal. Atmosfera este prietenoasa si nepretentioasa, potrivita pentru intalnirile in grupuri mari de acasa.ro /prieteni" title="prieteni">prieteni . Aici vei avea de ales intre numeroase sortimente de bere, printre care si bere chinezeasca sau nefiltrata. Oktoberfest se afla pe strada Selari, la numarul 9, iar rezervari se fac la numarul de telefon 0724.333.233.

 

Restaurantul Derby

 

In zona selecta a cartierului Cotroceni se gaseste un restaurant prietenos, de familie, unde poti urma meciurile de fotbal din campionat. Derby este un restaurant micut, intim, cu o atmosfera placuta si calda. Numele sau, cu conotatii sportive, vine de la faptul ca aici poti urmari diverse emisiuni sportive sau meciuri, asftel ca in sezoanele sportive, locul devine destul de aglomerat.

Chiar daca pare un loc destinat amatorilor de sporturi, cu sau fara balonul rotund, Derby este de fapt un all in one, un restaurant pentru toate gusturile. Pe langa bere si alte bauturi care se potrivesc pentru o seara cu meciuri, la Derby poti manca si preparate delicioase din bucataria italieneasca. Restaurantul Derby se afla pe bulevardul Eroilor Sanitari, la numarul 49. Rezervari se pot face la numarul de telefon 021.410.85.45.

 

Pub 18

 

Pub 18 este locul de pierzanie al studentilor din Regie, locul unde poti bea o bere cu prietenii, poti lua pranzul sau cina si poti merge si la concerte. Atmosfera este prietenoasa si personalul amabil. Probleme vei intampina doar cand se aglomereaza, adica in fiecare seara, pentru ca nu duce lipsa de clienti. Pubul este decorat simplu, cu mese si scaune din lemn masiv, pe stilul englezesc, si un bar mare. Singurele elemente de decor sunt pozele realizate de fotograful pubului in locuri speciale precm Maroc sau Portugalia.

Meniul este foarte bogat, cu bautura pe alese, de la sucuri, bere, vinuri si tarii, pana la preparate culinare: mici, salate, pizza, carnaciori si alte bunatati numai bune pentru studentii infometati. Chiar daca se afla in campusul studentesc, pubul are si clienti din alte sfere sociale adusi aici de concertele bune si atmosfera placuta. Preturile sunt obisnuite, studentesti. Pub 18 se afla pe Splaiul Independentei, la numarul 290.

 

Cantina Sport Bar

 

Cantina Sport Bar este un local deschis recent in centrul vechi, dedicat in special amatorilor sportului cu balonul rotund. Pe toata durata campionatului de fotbal, terasa este amenajat cu cateva plasme de unde se pot vedea aceste meciuri. Pe langa meniul de bauturi, la Cantina Sport poti comanda si pizza, salate, preparate din carne la gratar si deserturi. Cantina Sport Bar se afla pe strada Selari, la numarul 34, ia rezervarile se fac la numarul de telefon 0733.110.464.

Meciuri de fotbal mai poti vedea si in berariile si puburile din capitala.

Sursa foto : irishpubprague.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea