Vacante

#bilete de avion #companii aeriene #tarom #wizz air #air france #1 martie #8 martie

Promotii la biletele de avion, pentru 1 Martie si 8 Martie

Luna martie sau Luna Femeilor vine cu reduceri de preturi la biletele de avion. Compania Tarom lanseaza o promotie de Martisor si 8 Martie, cu reduceri de 20%. De asemenea, gasesti promotii la biletele de avion pana pe 31 martie, de la Wizz Air sau zboruri cu preturi speciale, in America de Nord sau Asia, de la Air France.

Reduceri de 20% pe toate destinatiile externe, de la Tarom, pentru femei
 

Compania Tarom anunta astazi, 16 februarie, lansarea promotiei pentru Luna Femeilor: 20% reducere la biletele de avion pe toate destinatiile externe. Este vorba despre zborurile operate cu aeronave proprii, cu plecare din Romania.

Promotia incepe astazi si dureaza pana pe 28 februarie 2011 . Perioada de incepere a calatoriei trebuie sa fie in prima jumatate a lunii martie. De aceasta promotie pot sa beneficieze toate persoanele de sex feminin, cu varsta de peste 12 ani. Reducerile se aplica doar in Romania si doar la achizitionarea biletelor din agentiile proprii Tarom si de la agentiile de turism acreditate.

Aceasta promotie nu se cumuleaza cu alte reduceri si promotii ale companiei aeriene Tarom.
 

Bilete de avion de la 14.99 euro, de la Wizz Air
 

Pana pe 31 martie 2011, cei care calatoresc spre Bologna, Napoli, Dortmund, Catania, Roma, Pisa sau Venetia pot gasi bilete de avion la promotie, cu preturi sub 20 euro, pentru un singur zbor, conform esky.ro. Pretul include taxele de aeroport, dar nu si taxa de tranzactie, de emitere sau taxa de bagaj de cala .
 

Zboruri in China si America de Nord cu Air France
 

Cei care doresc sa calatoreasca in primavara 2011 in America de Nord sau in America Latina, pot beneficia de tarife atractive pentru zborurile cu plecare din Bucuresti. De exemplu, pretul unui bilet de avion pentru New York poate fi 659 euro de persoana.

Promotia este valabila pentru rezervarile facute pana pe 1 martie 2011, iar perioada de calatorie trebuie sa fie pana pe 14 aprilie 2011. Tarifele sunt pentru biletele dus-intors si includ taxele de aeroport si de serviciu.

Si destinatii asiatice, precum Beijingul, se afla la promotie. Pentru calatoriile in Beijing, facute pana pe 31 mai 2011, poti plati 509 euro. Preturile sunt pentru biletele dus-intors si includ taxele de aeroport. Promotia este valabila pana pe data de 23 februarie.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea