Vacante

Oferte last minute cu exotism

O alternativa pentru vacantele atat de cunoscute din Turcia, Grecia sau Bulgaria o reprezinta ofertele cu destinatii exotice. Desi inca in 2007 au fost preferate tarile apropiate de Romania, precum si marile capitale europene, exista un interes vadit pentru explorarea altor spatii, mai inedite pentru noi, cum sunt Marocul, Egiptul, Africa, insulele, etc.

Last minute in

Daca vrei sa mergi pe urmele marilor vedete de cinema si sa vezi unde s-a nascut turismul in Mexic, atunci alege Acapulco pentru a trece in noul an. Acapulco inseamna mai ales relaxare si distratie, asa va vei putea sa ciocnesti o cupa de sampanie scufundat pe jumatate in piscina, la barul hotelului. acapulco-by-nightDaca te pasioneaza viata de noapte, atunci ai nimerit la fix. Acapulco se mandreste cu aceasta caracteristica, atragand o multime de turisti de pretutindeni. Ai ocazia sa faci parasailing, poti cutreiera barurile pana dimineata, mergi cu un in croaziera, vei vedea lagune si paduri de mangrove si multe altele. Cu o suma de 2300 euro beneficiezi de un sejur de 10 zile . In pret intra transportul cu avionul, cazarea intr-un hotel de 4 stele, demipensiunea, transportul cu autocarul si o de o zi. Pentru cina de Revelion trebuie sa dai in jur de 100 euro.

Last minute

Daca nu ai ajuns in vara sa vezi piramidele, acum este momentul. Vei face o schimbare totala de decor si vei avea parte de niste cu totul deosebite. In plus, preturile sunt mai mici decat in sezonul estival. O vacanta pe un vas de croaziera de 5 stele te costa cam 600 euro. Vei vedea principalele obiective turistice, precum Obeliscul Neterminat si Marele Baraj de la , Templul Philae, Kom Ombo, Colosii Memnon, Valea Regilor, etc. Bineinteles ca o plimbare pe Nil va fi inclusa in program. In pret beneficiezi de transport cu avionul pana in Hurghada, cazarea la hotel, vizitele la obiectivele din program. photo_lg_malta

Last minute Malta

Situata in Mediterana, arhipelagul ascunde comori artistice, naturale, arheologice, atragand milioane de turisti an de an. O vacanta de 6 zile te costa numai 350 euro. In pret intra cazarea la un hotel de 2 sau 3 stele, transportul cu avionul si o excursie gratuita. Masa festiva de Revelion se plateste separat. In Malta poti sa te plimbi pe plajele si porturile mici, prin golfurile isolate, printre stancile abupte, poti vedea pesteri si alte frumuseti naturale ale arhipelagului. In plus, este o regiune incarcata cu istorie, asa ca nu lipsesc muzeele si obiectivele turistice culturale. Este bine sa stii

  • Cina festiva de Craciun si Revelion. De obicei, cinele de Craciun sunt ceva mai ieftine, in jur de 60 de euro, pe cand cele de Revelion se invart in jurul sumei de 100 euro, atat pentru Egipt, cat si pentru Mexic.
  • Excursii. In Egipt spectacolele de lumini si sunete, precum si excursiile optionale te costa intre 20 si 40 de euro. In Malta excursiile sunt intre 20 si 55 euro, in functie de destinatie: Vittoriosa, prima capitala a cavalerilor ioaniti, la 25 euro, Grota Albastra la 30 euro, turul Insulei Gozo la 55, etc.
  • Egipt Trimite o felicitare muzicala de Craciun felicitari de craciunfelicitari de craciunfelicitari craciun felicitari craciunfelicitari craciunfelicitari craciun

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea