Vacante

Oferte last minute pe taram latino

Cei care iubesc muzica si ritmurile fierbinti, care sunt fascinati de arhitectura vechilor catedrale sau care tanjesc dupa nisip si soare, au ocazia sa aleaga una dintre ofertele last minute ramase.

Poti sa-ti petreci Revelionul in Rio de Janeiro si Barcelona, daca iti place sa dansezi si sa asculti muzica traditionala locala. Chiar si iarna experienta este la fel de incitanta.

Last minute in Copacabana

O excursie de 12 zile in Brazilia te poate costa cam 2100 euro. In pret intra transportul cu avionul, cazarea cu mic dejun, tur de oras si excursie la Muntele Sugar Loaf si stadionul Maracana . In timpul sejurului urci pe munte ca sa te delectezi cu cele mai frumoase peisaje din Rio. rio anul nouIn seara de Revelion poti sa te distrezi in hotel, la cina festiva organizata, sau sa iei parte la petrecerile publice stradale. Daca vrei sa vezi una dintre cele 7 noi minuni ale lumii , urca la Statuia lui Cristo Redentor de pe muntele Corcovado . Supranumit Cidade Maravilhosa, Rio este un oras cu unele dintre mai frumoase plaje ale lumii. Poti merge in croaziera pentru a face scufundari sau pur si simplu faci plaja si te bucuri de vacanta. Nu trebuie sa pierzi spectacolele de dans brazilian care au loc in aceasta perioada. Se poate sa inveti cativa pasi de pagode.

Last minute spaniol

In Spania poti sa-ti petreci Revelionul chiar in centrul Barcelonei, pentru o suma de 365 euro. Sejurul include 4 nopti de cazare intr-un hotel de 4 stele, cu mic dejun. Dispui de servicii precum sala de fitness, jacuzzi, aer conditionat, restaurant, etc. Daca mergi cu avionul, biletul te costa cam 270 euro. Barcelona_RamblaCand mergi sa vizitezi obiectivele cele mai importante, ia bus-ul turistic din Piata Catalunia. La cumpararea biletului de o zi, sau cel pe care-l alegi, vei primi reduceri pentru unele intrari la punctele turistice. In timpul perioadelor importante din an au loc festivitati cu dragoni mergatori, cu dansuri si cantece traditionale, asa ca ai putea sa iei parte la un astfel de spectacol stradal.

Este bine sa stii

  • Viza. Pentru a obtine viza de Brazilia trebuie sa te interesezi foarte bine de actele necesare. Adeverinta de salariat este una dintre ele.
  • Cina festiva. Daca optezi pentru petrecerea din hotel in noaptea de Revelion, trebuie sa scoti din buzunar ca, 200 euro.
  • Transport si cazare. Daca te cazezi intr-una din statiunile sau oraselele de langa Barcelona, de pe Costa del Sol , poti sa ajungi in Barcelona cu trenuletul. Nu-ti ia mai mult de o ora, iar tu vei plati mai putin la cazare. 
  • Rio de Janeiro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea