Vacante

#vacanta #calatorii #destinatii exotice #buget mic #calatorii buget mic

Cum sa calatoresti in destinatii exotice cu un buget mic

Vacantele in destinatiile exotice nu trebuie neaparat sa coste mii de euro. Planificate cu atentie, astfel de vacante pot fi facute la un pret acceptabil. Afla cum sa calatoresti in destinatiile exotice cu un buget mic.


Vacanta in Hawaii


Hawaii este perceputa ca o destinatie exotica scumpa, insa, planificata din timp, o astfel de vacanta nu va costa foarte mult. Verifica in mod constant ofertele companiilor aeriene si cumpara biletul de avion din timp. La destinatii precum Hawaii, cel mai scump este biletul.

In locul unui resort hotelier de lux, alege un hotel modest sau gaseste o forma alternativa de cazare. Pentru distractie, poti merge pe plajele publice, unde intrarea este libera.


Croaziera pe Mediterana


Daca nu ai mai fost intr-o croaziera si nici nu vrei sa astepti pana la pensie pentru o astfel de vacanta, planifica din timp si cumpara cea mai buna oferta in raport calitate-pret. In primul rand, trebuie sa te documentezi asupra croazierelor care se fac in perioada care te intereseaza. Vasele de croaziera sunt specializate pe diverse programe si este important sa te familiarizezi cu astfel de oferte inainte sa decizi.

Pune bani deoparte si asteapta perioada de wave season, care incepe in ianuarie si se termina in martie. Atunci vei putea cumpara imediat croaziera dorita, la cel mai mic pret. Contacteaza un operator turistic specializat pe croaziere, care iti poate oferi preturi promotionale pentru biletul de avion spre locatia de unde se face imbarcarea.


Vacanta in Indonezia


Indonezia este o destinatie scumpa din cauza departarii sale, insa, pe plan local, nu ai nevoie neaparat de un buget generos. Gaseste cel mai bun pret pentru biletul de avion. In Indonezia, in destinatii precum Bali, Java sau Sumatra, poti gasi opta pentru cazare la 20-30 dolari pe noapte. Un masaj thailandez costa in jur de 10-15 dolari.


Vacanta in Peru


Peru este o alta destinatie ieftina odata ce ajungi aici. Cele mai mici preturi in hoteluri sunt de 15-20 dolari. Pentru un pranz generos nu platesti mai mult de 7 dolari. In Peru poti calatori singur sau cu prietenii pentru a descoperi cele mai frumoase obiective turistice de aici.

Sursa foto: exotictrips.gr
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea