Vacante

#bulgaria #ghid turistic #turisti

Bulgaria lanseaza un ghid turistic pentru romani

Ca urmare a interesului romanilor pentru vacantele in , un turistic gratuit despre Bulgaria va fi lansat pentru turistii romani, informeaza Novinite.

Conform statisticilor precizate de Novinite, 1 milion de turisti romani viziteaza in fiecare an Bulgaria. Ghidul are ca scop sa informeze turistii romani care doresc sa descopere aceasta tara.

Proiectul va realiza unghidin limba romana cu informatii despre destinatiile turistice ale Bulgariei, in limba romana. Ghidul va fi disponibil atat online, cat si in forma print. Portalul de Afaceri Romano-Bulgar rbbp.eu si grupul media Fox Grup EOOD au anuntat ca vor lansa o campanie pentru a selecta destinatiile turistice si firmele de turism care vor fi promovate in varianta print “A Romanian Tourist’s Guide to Bulgaria” si in varianta online, pe site-ul turisminbulgaria.ro . proiectul este finantat de Ambasada Bulgariei in Romania.

Ghidul urmeaza sa fie distribuit gratuit incepand cu luna martie 2011 .
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea