Vacante

#sarbatori de iarna #carpatair #blue air #companii aeriene #bilete de avion #qatar airways

Bilete de avion, zboruri gratuite si destinatii noi

In perioada sarbatorilor de iarna si in primele luni din 2011, companiile aeriene lanseaza oferte atractive, cu suplimentari de curse spre destinatiile cele mai solicitate si chiar bilete gratuite. In plus, de la anul, piata romaneasca ar putea beneficia de doi noi operatori aerieni.

Bilete gratuite de avion si asigurari de calatorie
 

Incepand de astazi, 17 noiembrie, blue air initiaza o campanie de bilete gratuite. Intre 17 – 30 noiembrie, compania ofera zilnic 10 bilete gratis, spre toate destinatiile pe care opereaza. Locurile sunt limitate si trebuie sa stii ca se percepe o taxa de administrare de 4 euro/pasager/segment.

Biletul gratuit apare in timpul procesului de rezervare, la pasul 2 de selectare a tipului de zbor dorit, in coloana WEB. Odata cu biletul gratuit se ofera check-in online gratuit pentru zborurile cu plecare din Bucuresti, Bacau si Sibiu.

Compania a lansat si asigurarea de calatorie, ca urmare a unui parteneriat cu Airsavings. airsavings este o companie franceza care ofera solutii pentru asigurari de calatorie pentru pasageri, la tarife europene, cu acoperire in 27 de tari membre UE. Astfel, pasagerii companiei Blue Air au posibilitatea sa aleaga optional in timpul achizitionarii biletului de calatorie sau dupa, pachetul preferat:

Package Cover -  Include asigurare in cazul anularii zborului sau modificarea perioadei de calatorie, asistenta medicala de urgenta, pierderea sau deteriorarea bagajului, asistenta  telefonica 24h/24 din partea asiguratorului, responsabilitate civila si repatriere. Acest pachet include asigurarea pentru bilete de calatorie dus – intors.

One Way Multirisks - Include asigurare in cazul anularii zborului sau modificarea perioadei de calatorie, asistenta medicala de urgenta, pierderea sau deteriorarea bagajului, asistenta telefonica 24h/24 din partea asiguratorului, responsabilitate civila si repatriere. Acest pachet include asigurarea pentru un segment de zbor.

Polita de asigurare de calatorie poate fi achizitionata numai online, de pe site-ul oficial al companiei, fie in momentul achizitionarii biletului de calatorie, fie dupa cumpararea acestuia.
 

Mai multe zboruri spre Timisoara
 

In perioada sarbatorilor de iarna, compania aeriana Carpatair a anuntat ca va introduce 9 curse cuplimentare, cu retur, din Timisoara spre Italia, Grecia, Ucraina si republica Moldova. Zborurile vor fi operate pe 19 si 26 decembrie 2010, 9 si 16 ianuarie 2011.

Carpatair va oferi curse dus-intors suplimentare spre Timisoara, cu plecare din Chisinau, Cernauti, Odessa si Lviv. De asemenea, vor fi suplimentate zbourile spre Venetia, Roma, Bologna, Atena.

In plus, incepand din 16 noiembrie 2010, compania Carpatair opereaza zboruri directe Bucuresti (Otopeni) pe aeroportul Milano (Linate). Aeroportul are ca avantaj amplasarea mai buna decat a celorlalte aeroporturi din Milano si cea mai scurta distanta pana in centrul orasului. Incepand cu 1 decembrie 2010, zborul direct Bucuresti (Otopeni) – Milano (Linate) va fi operat zilnic.
 

Noi companii aeriene pe piata romaneasca: Pegasus si qatar airways
 

Compania aeriana Pegasus ar putea sa patrunda pe piata romaneasca in luna ianuarie 2011, lansand o cursa pe ruta Bucuresti – Istanbul. Pegasus este o companie infiintata in 1990. Prima cursa a fost in mai 1990. Astazi Pegasus este una dintre cele mai mari companii aeriene din Turcia. Pegasus ofera zboruri (inclusiv charter) in peste 100 de destinatii din 17 tari.

O alta companie aeriana care ar putea sa opereze primul zbor din Romania este Qatar Airways. Aceasta ar putea lansa o cursa din Bucuresti spre capitala Quatarului, Doha, anunta Wall Street. Compania Qatar Airways detinea o singura aeronava in 1994, in timp ce astazi are 60 de aeronave si opereaza zboruri spre peste 80 de destinatii internationale.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea