De prin lume adunate

#atelier #muzeul de geologie #fosile

Vanatorul de fosile la Muzeul National de Geologie

Daca vrei sa ai o vacanta palpitanta, poti merge la Muzeul National de Geologie . Aici vei deveni, pentru doua saptamani, un "Vanator de fosile ".

Programul educational "Vanatorul de fosile" se adreseaza scolarilor mici si mari, dornici sa patrunda in tainele geologiei si mai ales in cele ale paleontologiei. Copiii vor invata despre fosile, ce sunt, cum s-au format, unde le putem gasi, dar si ce facem cu ele.

Lectiile au o structura complexa si interactiva , astfel incat, prin proiectii, discutii si experimente , sa fie demonstrate practic anumite aspecte teoretice, sa poata fi testate diverse fenomene, iar elevii sa isi fixeze o serie de cunostinte si notiuni.

"Vanatorul de fosile" incepe in data de 16 august, la ora 10.00, include patru sedinte si dureaza 2 saptamani. In cadrul programului este propusa si o excursie intr-un sit paleontologic.
Programarile se pot face la numarul de telefon 021.212.89.52. Pretul unui bilet este de 14 lei/copil/sedinta. Parintii sunt rugati sa confirme participarea la program.
loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Unde poti inota cu delfinii

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Unde poti inota cu delfinii

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.