De prin lume adunate

#evenimente #targ #parent info #parinti #copii

Parent Info - Targul parintilor responsabili

In perioada 5-7 noiembrie se organizeaza la Sala Dalles din Bucuresti PARENT INFO - Targul parintilor responsabili.


Pe parcursul a trei zile, parintii vor avea ocazia sa se intalnesca cu prietenii familiei: pediatri, psihologi, nutritionisti , logopezi, specialisti din domenii precum planning familial, fertilizare in vitro , medicina materno-fetala, recoltarea celulelor stem.

De asemenea, la targ vor fi prezenti reprezentanti ai editurilor de profil, cluburilor si centrelor de limbi straine, scolilor si gradinitelor; reprezentanti ai companiilor care ofera servicii financiar-bancare pentru copii; reprezentanti ai companiilor care comercializeaza produse bio pentru copii; specialisti care vor sta la dispozitia tuturor celor interesati pentru a le oferi toate informatiile de care au nevoie.


Atat cei mici, cat si cei mari vor avea parte de un sfarsit de saptamana plin de activitati relaxante si distractive, de timp de calitate petrecut impreuna prin intermediul conceptului unic de teatru pentru toata familia, al lectiilor de origami, atelierului de confectionat bijuterii, facepainting-ului, concursurilor de desene sau pictura cu premii.


Multe workshopuri interactive sustinute de specialistii familiei va asteapta pentru a gasi impreuna solutiile la problemele cu care va confruntati ca actuali sau viitori parinti.


Toti participantii la targ v-au pregatit reduceri la serviciile si produsele lor, iar concursurile si tombolele abia isi asteapta castigatorii. Mai multe detalii pe www.parentinfo.ro.


PARENT INFO este unica ocazie de a te intalni intr-un singur loc cu toti  specialistii pentru familia ta!


Programul de vizitare a targului este:


Vineri: 12.00 - 19.00.
Sambata: 10.00 - 19.00.
Duminica: 10.00 – 17.00.


Intrarea este gratuita.

Parteneri media: www .mamicamoderna.ro, www. copiisimamici.ro, www.babycafe.ro, www.sarcina-nasterea.ro, www.medicpentrutine.ro, www.urbankid.ro, www.scoalaparintilor.ro, www.121.ro,  www.radio3net.ro, www.cautadentist.ro, www.sfatulmedicului.ro, www.ofertespeciale.ro, www.bebelu.ro, www.scolisigradinite.ro, www.bonesimenajere.ro,

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea