De prin lume adunate

#sala palatului #acrobatie #spectacol

Mother Africa Circus of Joy la Sala Palatului

ce iti taie respiratia, costume colorate si dansuri extraordinare au facut ca  spectacolul "Mother Africa" sa constituie o experienta memorabila pentru audienta si sa atraga comentarii pozitive in intreaga lume.

Facand parte dintr-un amplu turneu mondial , show-ul inedit oferit de aceasta trupa se va desfasura la Sala Palatului din Bucuresti pe 27 februarie intr-o "lume" fluorescenta. Publicul va fi astfel intodus in magia traditiilor africane.

50 de artisti din diferite tari ale continentului african precum Tanzania, Etiopia, Kenya, Sudan,. Egipt si Africa de Sud, vor prezenta acrobatii , muzica si miscari tipic africane.

In cadrul spectacolul vor avea loc si momente inedite de si . Aceste momente au fost catalogate drept adevarate recorduri la nivel mondial datorita dificultatii ridicate.

Biletele s-au pus in vanzare in reteaua la Unirea shopping Center, Carrefour Feeria - Baneasa Shopping City , Real Hypermarket Vitan, la Sala Palatului si online pe vreaubilet.ro. Pretul unui bilet variaza intre 60 si 170 de Lei, in functie de categoria de loc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea