De prin lume adunate

#targ #produse traditionale #branzeturi

Targ cu produse naturale si traditionale

In perioada 15 - 16 ianuarie are loc un cu si traditionale in incinta Targului Autovit . Targul de produse naturale si traditionale  organizat de Targul din Vitan Barzesti te invita sa degusti si sa cumpari delicatese si  produse proaspete ale producatorilor din toata tara.

La targ vei gasi carne de din rasa mangalita, cunoscuta pentru gustul sau bun, dar si numeroase sortimente de miere: miere de rapita, coriandru sau floarea soarelui. Mierea de rapita este una foarte fina si are , fiind recomandata in tratarea bolilor care afecteaza rinichii si in tratamente pentru osteoporoza.

Mierea de coriandru este o miere cu proprietati medicinale, indicata in cazul gastritei si al ulcerului. Mierea din floarea-soarelui contine vitamina P si este recomandata persoanelor care au o activitate circulatorie proasta.

La targ vei mai gasi si paine integrala cu cartofi si coapta in cuptor cu lemn, virsli de brad, toba  si pastrama de casa, taranesc, preparate din carne de porc romaneasca, tinuta la saramura. De la targ nu lipsesc nici branzeturile naturale, cu chimen, ceap sau ardei, gemurile din coarne, rubarba sau nuci verzi .

Targul este deschis sambata si duminica intre orele 8.00 - 19.00.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea