De prin lume adunate

#sarbatoare #magazine #produse traditionale #masa de paste #bacanii

De unde cumperi bunatati pentru masa de Paste

De Paste, ofera-le celor dragi o masa copioasa pe care sa nu o uite. In Bucuresti vei gasi numeroase bacanii si magazine cu produse traditionale romanesti, numai bune de pus pe masa de sarbatoare.

Bacania Veche

Bacania Veche este un magazin cu bunatati traditionale deschis in Bucuresti. Aici vei gasi produse naturale precum lapte, lactate, carne, legume, fructe si multe altele, aduse de la furnizori din tara. La bacanie vei gasi paine traditionala, alba sau neagra, framantata manual. Una dintre cele mai apreciate paini din bacanie este painea cu hribi. Vei gasi insa si paine cu oregano, oregano si usturoi, rozmarin, masline sau ceapa.

Pe langa paine, la Bacania Veche vei gasi si alte bunatati, care iti vor aduce aminte de copilarie si de mancarurile preparate de bunica. De aici poti cumpara uleiuri, oteturi, sosuri, condimente, paste, branzeturi, mezeluri, vinuri, miere, sucuri de fructe, zahar sau ciocolata.

La Bacania veche vei gasi si produse traditionale romanesti, de la uleiuri presate la rece, zacusca sau muraturi, pana la dulceturi, salamuri si afumaturi.

Bacania La Tache

La Bacania la Tache vei gasi produse sanatoase si proaspete, pastramuri si jamboane, branzeturi si serbeturi, toate facute dupa retete traditionale din Muntii Moldovei si Tara Ardealului. La bacanie vei gasi si numeroase specialitati, prajituri de casa si vinuri alese.

Tot aici vei gasi si paine pe vatra, paste proaspete si uscate, ulei de masline extravirgin, ulei de soia, otet balsamic de Modena, otet din vin alb, rosu si mere, sosuri si condimente. Pentru ocaziile festive, de la bacanie poti cumpara si numeroase sortimente de duciuri.

Bacania Sibiana

Bacania Sibiana este un magazin cu bunatati traditionale romanesti unde vei gasi produse naturale, preparate dupa retete vechi, despre care toata lumea vorbeste dar pe care inca prea putini ajung sa le guste cu adevarat.

In bacanie vei gasi paine din faina de grau fara amelioratori, coapta in jar, intr-un cuptor alimentat cu lemne de fag si de stejar, muschi de porc, afumat si el cu lemn de fag, carnati de oaie , carnati picanti , afinata, tuica, telemea de oaie cu chimen, telemea de vaca, cascaval afumat, branza de burduf in coaja de lemn de brad.

Ca desert te poti delecta cu dulceata de capsuni cu piper roz si ghimbir sau dulceata de caise cu lavanda si vin.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Adevaratul loc al Botezului Domnului

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Ce trebuie sa faci de Sfantul Ilie, ca sa nu-l superi

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Sfaturi pentru vacante si calatorii in siguranta

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Cuibul vulturilor sau “Cuibul lui Dumnezeu”? Stepantsminda, Caucaz

Experti Vacante & Calatorii

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului