Muzica

#toto cutugno #concert Toto Cutugno #Toto Cutugno la bucuresti

Toto Cutugno concerteaza in februarie 2012 la Bucuresti

Popularul cantaret italian Toto Cutugno va concerta din nou in Romania. Artistul va sustine un concert alaturi de big band-ul sau, format din opt instrumentisti, pe data de 29 februarie 2012, la Sala Palatului din Capitala.


Concertul va dura aproximativ doua ore.

Biletele au fost puse deja in vanzare in retelele blt.ro si biletoo.ro. Sunt disponibile urmatoarele categorii de bilete: 550 de lei (Platinum Circle), 400 de lei (Golden Vip), 300 de lei (Categoria 1), 200 de lei (Categoria 2) si 120 de lei (Categoria 3).

Toto Cutugno a concertat pentru prima oara in tara noastra in urma cu 18 ani, la Festivalul International Cerbul de Aur . In cadrul acelui spectacol memorabil, artistul a interpretat si o piesa in limba romana: "Ciobanas cu 300 de oi".

Toto Cutugno este singurul cantautor italian care a castigat concursul Eurovision (1990). La nivel mondial, albumele lui s-au vandut in peste 150 de milioane de exemplare.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea