Muzica

#Smashing Pumpkins #Billy Corgan

Smashing Pumpkins: Refuzam sa fim nostalgici!

Billy Corgan , solistul formatiei Smashing Pumpkins , a marturisit ca trupa nu va face niciodata vreun turneu clasic si nici nu vrea sa devina o formatie nostalgica.


Smashing Pumpkins se pregateste sa lanseze un nou album de studio, "Oceania", care va aparea pe piata anul viitor. Corgan a declarat ca trupa sa nu a cedat niciodata in fata presiunii impuse de industria muzicala sau de fani si nu are de cand sa faca un turneu cu piesele lor clasice.

"Smashing Pumpkins nu va fi o trupa nostalgica. Refuzam sa fim! Asta ar inseamna moartea pentru Smashing Pumpkins", a declarat Billy Corgan pentru Kerrang!

Corgan a mai lamurit si zvonurile potrivit carora el ar urma sa paraseasca trupa. "In primul rand, nu am vrut niciodata sa parasesc Smashing Pumpkins. Am vrut sa-i parasesc pe unii oameni, dar nu trupa. Am incercat cateva proiecte, care au fost interesante, insa nu m-au satisfacut. Pumpkins este singurul lucru din muzica, ce imi da pasiunea de care am nevoie", a declarat artistul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea