Muzica

#michael jackson #29 august #comemorare michael jackson

Michael Jackson ar fi implinit astazi 53 de ani

Michael Jackson ar fi implinit astazi 53 de ani. ` Regele muzicii pop` s-a nascut pe 29 august 1958.


Acest titlu nu si l-a dat el. I-a fost atribuit de milioanele de fani din intreaga lume si de catre ceilalti artisti, printre care nu isi gaseste egal.

Cum a obtinut titlul, va intrebati? Totul a venit de la sine. L-a meritat. Niciun alt artist din istorie n-a generat vanzarile masive pe care le-a avut el. Niciun alt artist din istorie n-a primit atatea premii si aprecieri cate a primit el. Si nici un alt artist din istorie n-a facut atatea eforturi umanitare ca el.

Fanii din intrega lume ii transmit lui Michael Jackson mesajele lor, chiar daca artistul a murit acum mai bine de doi ani.

In orasul natal al artistului s-au organizat pe tot parcursul weekendului trecut festivitati de comemorare, flashmob -uri si expozitii.

Michael Jackson a fost gasit mort in locuinta sa pe data de 25 iunie 2009 . Principalul suspect in cazul mortii cantaretului este doctorul Conrad Murray . Procesul medicului este in curs de desfasurare, urmatoarea infatisare fiind programata pe data de 8 octombrie, chiar in ziua in care la Cardiff, in Marea Britanie, va avea loc un concert tribut Michael Jackson .

Sursa foto: muzica.phg.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea