Muzica

#tapinarii #zob #directia 5 #andra #valentine's day #concerte #recomandari #alte-genuri #electro #rock #pop #dance #hip hop

La ce concerte sa mergi de Valentine’s Day

Valentine’s Day este un bun prilej de a iesi in lume alaturi de jumatatea ta, si, de ce nu, de a colinda cluburile in cautarea unui concert care sa fie pe gustul tau.

Oferta este extrem de generoasa, asa ca nu-ti ramane decat sa te decizi la ce show vrei sa mergi.

Bucuresti

Clubul Bellagio din Bucuresti organizeaza de Ziua Indragostitilor un concert la care va participa trupa Insane. Emy, Anthony, Gym-B si Big White, cei 4 membri ai grupului s-au facut remarcati pe piata muzicala romaneasca cu single-ul “Pretty Little Girm”.

Hard Rock Cafe te asteapta cu un recital pop-rock sustinut de trupa Publik, incepand cu ora 22.00.

In Club Twice ai parte de un un Valentine’s Day de 4 stele. De la ora 22.00 isi vor face aparitia pe scena fetele de la Senzual.

Daca iti surade ideea unui concert de fado, ti-am gasit locul potrivit: The Silver Church Club. Mario Moita, un artist venit tocmai din Portugalia, va sustine un recital de la ora 22.00.

Directia 5Si Rin Grand Hotel s-a pregatit de Ziua Indragostitilor. Pe afisul petrecerii de la Rin Grand Hotel figureaza 3 concerte: Andra, Directia 5, Tibi Scobiola.

De la ora 21.00 clubul L.A. B.I.R.O.U. te asteapta cu o repriza de metale, oferita de trupele Spectral, Illuminati si Dwarf Planet.

Daca esti iubitor de sonoritati gotice este cazul sa te indrepti catre clubul Fabrica . Sub egida First Romanian Darkfest vor evolua trupele germane Diary of Dreams , In Strict Confidence si Das Ich .

Esti cu chef de dans? Iti recomand o seara de muzica electronica in Silver Club. “Valentine's Night Patrol - Les Commisaires D'Amour”, seara va fi alimentata cu DJ set-uri sustinute de Vania si The Model.

Clubul Big Mamou ti-a pregatit de la ora 22.00 un recital de blues. Pe scena din Big Mamou urmeaza sa urce Baicea Blues Band.

Daca ai un simt ai umorul extrem de dezvoltat, iti recomand sa dai o tura pana in Club A. Turneul Anti Valentine’s Day a celor de la Tapinarii poposeste si in Bucuresti. Concertul are loc la ora 19.00.

Andra3 ore mai tarziu se dezlantuie punkerii de la Zob. Locul? Laptaria lui Enache. Despre ce intentii au cei de la Zob iti poti da seama chiar felul in care a fost botezat acest concert: “Valentines Die Live”

Brasov

Daca esti in trecere prin Brasov, ai posibilitatea sa o vezi pe Nadia Ali, fosta solista a proiectului dance IIO. Nadia va sustine un concert in club Kasho din incinta “My Place”

Galati

La Galati te asteapta un regal de muzica electronica in Irish Pub. Protagonistii vor fi Emil Lassaria si Dan Ene.

Oradea

Daca te prinde Valentine’s Day in Oradea, iti recomand sa ajungi in club Bali, unde va mixa duo-ul spaniol Audiofly.

TapinariiAlba Iulia

La Alba Iulia indragostitii au parte de riff-uri de chitara si mult heavy metal. Trooper, una dintre cele mai talentate trupe rock romanesti, pleaca din Targoviste, orasul lor de bastina, pentru a ateriza tocmai in Alba Iulia, in Session Pub.

Deva

In Fisher’s Pub din Deva te asteapta un concert in care hip-hop-ul este combinat in mod genial cu reggae-ul. Este vorba despre un show cu trupa Camuflaj. Evenimentul este programat sa inceapa la ora 22.00.

Timisoara

Pe 14 februarie turneul sibienilor de la Riff ajunge si la Timisoara. Pe langa piese mai vechi, cei de la Riff vor prezenta spectatorilor si melodii de pe recent lansatul album “Ambuscada”. Concertul este programat sa fie aiba loc la Teatrul Merlin, de la ora 19.00.

Daca ti-era dor de Luna Amara, ai posibilitatea sa ii vezi in actiune de la ora 22.00 in club Q&Q.

Setup Venue & Club ti-a pregatit tot de la ora 22.00 un concert cu beat-uri si rock. Pe scena va evolua trupa PNAL.

La final am lasat lansarea de album a trupei Locatarii. Ea va avea loc in clubul timisorean The Note, la ora 20.00. Discul se intituleaza “Nu te supara, frate” si contine 11 piese compuse de Tavi Iepan, liderul grupului si totodata fost membru al formatiei Cargo.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea