Muzica

#pop #dance #rock #alte-genuri #declaratii de dragoste muzicale #valentine's day #glenn medeiros #boyz 2 men #whitney houston #joe cocker

Fa-i o declaratie de dragoste muzicala

Valentine’s Day se apropie cu pasi repezi. Este timpul sa intri in actiune si sa-i dovedesti persoanei de langa tine cat de mult o iubesti. Ii poti spune “Te iubesc” in mai multe feluri: prin e-mail, printr-o felicitare sau trimitandu-i un buchet de flori insotit de un biletel pasional. Daca totusi nu-ti surad aceste variante, poti apela cu incredere la “declaratiile de dragoste muzicale”.

Noi avem piesele, tie nu-ti ramane decat sa le aduni pe un CD, pe care sa-l oferi apoi cadou iubitului/iubitei.

Iata si propunerile:

“You are so beautiful” (“Esti atat de frumoasa”) – Joe Cocker

Este frumoasa. O stii si tu, o stie si ea. O stie pana si Joe Cocker. Si totusi nu strica sa-i spui asta ori de cate ori ai ocazia.  

“Atat de frumoasa” – No Comment

Daca nu ai reusit sa o convingi cu piesa lui Joe Cocker, atunci cu siguranta va fi topita cand ii vei recita din versurile cantecului celor de la No Comment:

“Esti atat de frumoasa cand razi
Esti atat de frumoasa cand plangi
Si din brate imi fugi
Doamne ce frumoasa esti
Cand imi zambesti…”



“Am nevoie de tine”- Directia 5

Recunosc ca am fost pus putin in dificultate. Motivul? Aproape toate piesele celor de la Directia 5 sunt inchinate zeului Amor. Totusi, m-am oprit asupra piesei “Am nevoie de tine” pentru ca exprima exact ceea ce trebuie sa se intample intr-o relatie care conteaza cu adevarat. Fiecare are nevoie de celalalt, si, mai mult decat atat, cei doi dau TOT ce e mai bun din ei in acea relatie.

"I’ll make love to you” (Voi face dragoste cu tine) –Boyz II Men

Nu este tocmai o declaratie de dragoste, ci mai degraba o promisiune facuta celui(ei) de langa tine. Pana la urma trebuie sa ne exprimam afectiunea fata de celalalt si altfel decat spiritual, nu?



“I belong to you” (Iti apartin) - Lenny Kravitz

“Iti apartin si imi apartii”. Cam asa s-ar traduce refrenul lui Mr. Kravitz. De altfel, aceasta este si una dintre principalele conditii pentru ca o poveste de dragoste sa mearga perfect. Totusi, daca te simti cu musca pe caciula si inca te mai gandesti cum sa intri si in gratiile vecinei (ului) de la 2, iti recomand sa lasi piesa asta deoparte. Nu se cade !



“Nothing’s Gonna to Change My Love For You” (Nimic nu-mi va schimba dragostea pentru tine”) - Glenn Medeiros

Aproape ca si uitasem de piesa lui Glenn Medeiros. Desi au trecut aproape 20 de ani de cand “Nothing’s Gonna to Change My Love For You” facea furori, mesajul piesei ramane la fel de actual si in 2009. Refrenul melodiei este cat se poate de relevant si ar putea fi tradus astfel:

“Nimic nu-mi va schimba dragostea pentru tine
Ar fi trebuit sa stii pana acum cat de mult te iubesc
De un singur lucru poti fi sigura
Nu voi cere niciodata mai mult decat dragostea ta"

“I Will Always Love You” (“Te voi iubi mereu”) - Whitney Houston

“I Will Always Love You” este melodia cu care Whitney Houston a proslavit in filmul “The Bodyguard” (1992) iubirea aparent imposibila dintre o vedeta pop si garda ei de corp. Este poate cea mai frumoasa promisiune pe care o poti face celui drag. Pentru un plus de veridicitate, poti chiar sa-i canti iubitului(ei) refrenul piesei. Trebuie doar sa-ti incalzesti un pic vocea. Nu de alta, dar melodia contine muuuuuuuuulte note inalte.


“I'll Never Break Your Heart” (Nu-ti voi frange nicioadata inima) - Backstreet Boys

Trebuie sa recunoastem ca este greu de promis un asemenea lucru. Greu, dar nu imposibil. Pana la urma daca ai numai si numai ochi pentru partenerul tau, poti canta aproape pe nerasuflate piesa celor de la Backstreet Boys:

“I'll never break your heart
I' lll never make you cry
I'd rather die than live without you
I'll give you all of me
Honey that's no lie”


“Ti amo”- Umberto Tozzi

La un “Te iubesc” muzical in limba italiana nu cred ca te-ai gandit si nici jumatatea ta. Piesa este cu atat mai speciala, cu cat este unul dintre dintre cele mai mari succese din repertoriul lui Umberto Tozzi.



“Te iubesc, femeie”- Stefan Banica Jr.

Am lasat la final cea frumoasa si simpla declaratie de dragoste. “Te iubesc, femeie” este o piesa norocoasa. I-a purtat noroc lui Banica, caci idila sa cu Andreea Marin din clip s-a transformat ulterior intr-o frumoasa poveste de dragoste cat se poate de reala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea