Muzica

#pop #rock #alt-genuri #electro #dance #recomandari #concerte #weekend #6-8 noiembrie 2009 #sandra #underworld #hip hop

La ce concerte fugim in weekend (6-8 noiembrie 2009)

Zeci de concerte ne asteapta in weekend-ul 6-8 noiembrie. Asa ca, inarmati-va cu rabdare, bani si sa inceapa distractia!
 
Capetele de afis ale acestui weekend sunt, fara indoiala, Sandra, Gorillaz Sound System, UnderworldJohn Digweed. Mai multe detalii despre cine, cum si unde canta, aflati in cele ce urmeaza.

6 noiembrie

Constantenii au parte de Loredana in club Two, in vreme ce la Cluj-Napoca se intampla o lansare de album. Trupa Kumm isi incepe concertul de lansare al noului disc, "Far From Telescopes", de la ora 21.00 in Irish & Music Pub.

Tot la Cluj, John Digweed isi da intalnire cu clubberii in Club Obsession.

La Bucuresti, Adi Manolovici isi prezinta Nationala de Rock in Big Mamou, de la ora 22.00. In clubul Control vor rasuna muzici nemtesti aduse de duo-ul Noblesse Oblige, incepand cu ora 21.00.

La Sala Palatului se da startul de la ora 19.00 unei seri dedicate nostalgicilor dupa frumosii ani ’80. In rolurile principale: Sandra si francesco napoli.
 
 
DJ Andi mixeaza alaturi de Stela in Turabo Society Club, in vreme ce in The Ark avem cantare cu doua trupe berlineze: Jemek Jemowit si Velvet Condom.

Mircea Vintila canta despre “Miruna” si “Strada Popa Nan” in club Old School de la ora 20.00. In Coyote Cafe avem de la ora 22.30 un concert caritabil cu trupa Jukebox.

Connect R si coditele sale impletite isi fac aparitia in Bellagio Club de la ora 22.00. In Frame Club incepe de la ora 22.00 concertul sustinut de Andrei Ion & The Saints.

Vineri seara, dupa ora 10, se instaleaza in City Blues Calin Grigoriu si prietenii sai. Jazz cu Razvan Cojanu Quartet se da in Art Jazz Club, de la ora 21.30. 

Seara micilor maestri se tine in Piano Cafe incepand cu ora 18.00, pe scena urmand sa urce Olga Podobinschi (pian), Ana Chifu (flaut), Sanziana Mircea (pian).
 
La Sala Polivalenta se lanseaza noul sistem de operare Windows 7. Nu stim daca spectatorii primesc si cate un CD cu noul Windows, insa stim sigur ca de la ora 22.00 vor fi concerte cu Gorillaz Sound System, Underworld si Dubfire.
 
 
La Clubul Taranului se afla in plina desfasurare primul festival de  muzica klezmer din tara noastra. Klezmer-ul este caracterizat ca un stil combinat de genuri muzicale actuale, contopindu-se intr-un aliaj impresionant de forme muzicale diferite.  Pentru seara de vineri este programat un concert sustinut de austriecii de la The Klezmer Connection.

Daca ajungi pe la ora 21.00 in Green Hours 22 Jazz Cafe, te asteapta un concert cu KermesZ a'l Es.
 
Richie Rich isi incepe cantarea in Spice Club de la ora 23.00, in vreme ce in City Bar concerteaza Lipscani Band.

Mara & Senzor se instaleaza in Piano Cafe incepand cu ora 21.00. Jumatate de ora mai tarziu, Art Jazz Club gazduieste un concert cu Cristian Soleanu - sax, Sorin Romanescu - chitara, Razvan Cojanu - bass, Vlad Popescu - tobe.
 

7 noiembrie

Pentru oradenii care vor fi prezenti in Club Renaissance se anunta o seara magica alaturi de DJ Project si Giulia.

Clubul Pink din Pitesti gazduieste concertul sustinut de Claudia Pavel alias Cream.
 

La Hard Rock Cafe se canta rock italienesc de la ora 22.00 cu trupa RIO, in vreme ce la Arenele Romane vor sustine un DJ set specilistii australieni in drum and bass care-si spun Pendulum.

John Digweed se aseaza la platanele din Kristal Glam Club, iar The Amsterdams pun stapanire pe Laptaria lui Enache de la ora 22.00.

Nicu Patoi si Berti Barbera trag o cantare in Mojo, de la ora 21.30, aceeasi ora la care incepe si concertul Cri Gri din Art Jazz Club.

Festivalul de muzica klezmer continua si samba in Clubul Taranului Roman, unde de la ora 20 canta Vienna Klezmer Band.

Incepand cu ora 22.30 incepe concertul Marfar din Jukebox Club. Cat despre concertul Power Station din Spice Club, ora ramane aceeasi ca si pana acum: 23.00.

adrian tanase si Cosmin Covei , adica Tapinarii, bifeaza un recital in Green Hours 22 Jazz Cafe de la ora 21.00.
 

Incepand cu ora 21.00, in Studio Bar are loc un concert cu Alinian, o trupa care amesteca rock-ul cu sonoritatile medievale.
 
In dreptul clubului City Blues scrie asa: concert City Blues Band, ora 22.00. Nightlosers sunt cam scumpi la vedere, cel putin in Bucuresti, asa ca nu ratati concertul care incepe la ora 22.00.

Metalistii incap pe maini bune. Astfel, daca ajung de la ora 19.30 in Fire au parte de Claustrofobia, Affliction si Redox. O alternativa la concertul din Fire, este show-ul din Live Metal Club, cu Legion, Spitfire, Upsidedown si Himere.

8 noiembrie

Seara de duminica este mult mai linistita din punct de vedere muzical. La Clubul Taranului incepe de la ora 20.00 concertul Klezmaholics.

Ultimul concert din seria de recomandari pentru acest weekend se consuma la Sala Palatului. “O lume minunata” este spectacolul dedicat lui Mihai Constantinescu, programat pentru ora 19.00.

Artistii care vor urca pe scena in cadrul evenimentului sunt: Angela Similea, Mirabela Dauer, Margareta Paslaru, Monica Anghel, Mihaela Mihai, Alexandru Arsinel, Gheorghe Gheorghiu, Andreea Balan, KEO, Gabriel Dorobantu, Anca Turcasiu, Marina Florea, Silvia Dumitrescu, Jean Paler, Simona Secrier, Raoul, Lucian Darie, Costel Lazaroiu, Maria Andrei, Verona Man, Trupa Autentic, Ciro de Luca.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea