Muzica

#britney spears #rihanna #proconsul. lady gaga #puya #noiembrie 2009 #albume #lansari #alte-genuri #electro #dance #rock #pop #hip hop

Ce albume ascultam in luna noiembrie

Te-ai plictisit de CD-urile din colectia ta? Este cazul sa-ti reinnoiesti biblioteca cu cateva albume noi-noute. Iti prezentam mai jos o lista cu cele mai importante lansari de albume ale lunii noiembrie.

Albume romanesti

Dupa o pauza discografica de doi ani, Stefan Banica Jr. se pregateste sa lanseze un nou material la inceputul lui noiembrie. Este vorba despre un nou disc de colinde care apare la noua ani distanta de la editarea primei sale compilatii de Craciun, “Doar un Craciun cu tine”.

Puya se tine de cuvant si lanseaza “Romanisme –partea a 2-a”, un album care include si melodia “Change”, noul extras pe single. Albumul “Romanisme – partea a 2-a” va putea fi gasit in magazinele de specialitate din 25 noiembrie sau achizitionat numai impreuna cu Gazeta Sporturilor in perioada 10-24 noiembrie.

Puya- Romanisme partea a 2-aMihai Margineanu, cel pe care-l stiti cu totii datorita hit-ului “Ma iubeste femeile”, isi lanseaza cel de-al treilea album din cariera, material intitulat “ Pe sub norii de hartie ”. Discul se va gasi la chioscuri pe 17 noiembrie impreuna cu aceeasi Gazeta a Sporturilor. Doua zile mai tarziu Margineanu isi va lansa oficial discul in fata spectatorilor prezenti la Sala Palatului.

Si baietii de la Proconsul se pregatesc sa-si lanseaze un nou disc, pe care l-au botezat “Sens Unic”. Lansarea va avea loc sambata, 28 noiembrie, pe scena Salii Palatului din Capitala. Alaturi de Proconsul vor canta Dida Dragan si Marcel Pavel, interpreti care au colaborat cu trupa si la doua piese de pe noul album. Lansarea discului coincide cu sarbatorirea a zece ani de existenta a grupului.

Albume straine

Slayer-World Painted BloodSi artistii straini se pregatesc sa-si lanseze noi albume in cursul lunii noiembrie. Sunt colegi de generatie cu Metallica si Megadeth si inca se mai incapataneaza sa mai cante thrash metal. Ma refer aici la Slayer, trupa care revine pe piata cu “World Painted Blood”, un album care va face deliciul headbanger-ilor din intreaga lume. “World Painted Blood” a aparut deja in Japonia pe 28 septembrie, insa in Statele Unite va fi lansat abia pe 3 noiembrie.

Era cazul sa auzim si ceva noutati din partea Rihannei. Dupa ce si-a lansat un single cu titlu dubios (“ Russian Roulette ) si o coperta pe masura (o Rihanna infasurata in sarma ghimpata), cantareata originara din Barbados isi incanta fanii cu un nou disc intitulat “Rated R”. Acesta se va gasi in rafturile magazinelor incepand cu 23 noiembrie. Pentru acest material Rihanna a colaborat cu nume precum: Justin Timberlake, Ne-Yo, The-Dream.

Robbie Williams-Reality Killed The Video StarRobbie Williams este gata sa recastige terenul pierdut in cei trei ani de pauza discografica. Dupa un concert de zile mari sustinut pe 20 octombrie la Londra si transmis simultan in aproape 200 de cinematografe din 23 de tari (inclusiv Romania), Robbie Williams a ajuns pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru noul sau album. Incepand cu 9 noiembrie te asteapta “ Reality Killed the Video Star ”, disc care marcheaza reintoarcerea lui Robbie Williams la sonoritatile pop.

Desi trebuia sa apara inca din 2007, “Before I Self Destruct”, noul disc 50 Cent ajunge la fanii hip-hop abia pe 16 noiembrie. Este foarte probabil ca multi sa fi pus mana deja pe acest material, el “scapand” pe Internet pe diverse site-uri de filesharing.

Lady Gaga-The Fame MonsterLady GaGa a anuntat lansarea materialului " The Fame Monster ", o noua versiune a albumului sau de debut, “The Fame”, ce s-a vandut in 4 milioane de exemplare. Materialul include pe langa tracklisting-ul original si alte opt piese noi. "The Fame Monster" va fi disponibil incepand cu 23 noiembrie. Sexul, alcoolul, dragostea, moartea sau singuratatea sunt doar cateva din sursele de inspiratie pe care artista le-a sondat in conceperea acestui disc.

Britney Spears isi lanseaza pe 9 noiembrie al doilea album Greatest Hits . Compilatia se numeste “The Singles Collection” si va fi disponibila in trei variante: standard, editie standard + un DVD cu toate videoclipurile lansate de-a lungul timpului, editie deluxe (30 de piese).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea