Muzica

#gorillaz #album #videoclip

Gorillaz au lansat un nou videoclip

De Craciun, Gorillaz le-a oferit fanilor un cadou neasteaptat. Au lansat un nou videoclip si un nou album, care a putut fi ascultat gratis, informeaza mtv.ro.

Cei de la Gorillaz au lansat un videoclip nou , care promoveaza cel mai recent album al trupei, The Fall. Piesa se numeste "Phoner to Arizona ". videoclipul infatiseaza imagini ale trupei Gorillaz in timpul turneului.

Albumul The Fall a fost si el disponibil din ziua de Craciun, pe site-ul trupei. albumul contine 15 piese noi si poate fi ascultat si descarcat in intregime de pe site-ul Gorillaz.com.

Pentru acest album, cei de la Gorillaz u fost o multime de instrumente muzicale cu nume ciudate. Korg Vocoder, Ukelele, Microkorg, Omnichord, Moog Voyager, Melodica sau Korg Monotron sunt doar cateva dintre instrumentele folosite de artisti pentru un sunet eletric si retro.

Albumul a fost inregistrat in doar 32 de zile, in timpul turneului din Statele Unite ale trupei Gorillaz.

Astfel, pe album poti asculta urmatoarele piese: Phoner To Arizona, Revolving Doors, Hillbilly Man, Detroit, Shytown, Little Plastic Bags, The Joplin Spider, The Parish Of Space Dust, The Snake In Dallas, Amarillo, The Speak It Mountains, Aspen Forest, Bobby In Phoenix, California & The Slipping Of The Sun si Seattle Yodel.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea