Muzica

#miley cyrus #christina aguilera #susan boyle #videoclip

Cele mai proaste videoclipuri ale anului 2010

Anul 2010 a adus in muzica atat momente memorabila, cat si momente mai putin originale. Iata mai jos un scurt clasament al celor mai proaste videoclipuri ale anului. Susan Boyle, Miley Cyrus sau Christina Aguilera se afla printre "premiante".
 

1 susan boyle - Perfect Day
 

Cantecul "Perfect Day" este primul single lansat de pe cel de-al doilea album al artistei, The Gift. Videoclipul piesei a fost filmat in parcul National Trussochs din Scotia. Videoclipul a fost regizat de Lou Reed, creatorul melodiei "Perfect Day". In acestr videoclip, regizorul Lou Reed o infatiseaza pe Susan Boyle sfidand natura in Parcul National din Scotia. Regizorul a declarat ca a dorit sa creeze un videoclip intim si frumos, in tara natala a lui Susan Boyle.


 

2 Kings Of Leon - Radioactive
 

Kings of Leon renunta la imaginea de macho in cel mai nou videoclip pentru piesa "Radioactive". In acest videoclip baietii rebeli de la Kings of Leon renunta la bere si tigari in favoarea unei mese traditionale alaturi de familie si prieteni. "Noi am crescut as. Muzica gospel a fost foarte importanta pentru noi, asa ca o revenire la aceasta parte a vietii noastre e un lucru foarte special", a declarat Nathan Followill, basistul de la Kings Of Leon.


 

3 Michael Jackson - One More Chance
 

Albumul " Hold my hand " al lui Akon este un tribut frumos adus celui care a fost Regele Pop. Videoclipul piesei One more chance din 2003 este insa unul dintre acele lucruri care nu trebuiau vazute niciodata. Videoclipul a fost creat cu mult inainte de moartea megastarului, insa nu poate fi pus alaturi de alte capodopere video ale lui Michael Jackson. In acest videoclip Michael Jackson nu este filmat de aproape si nu i se vede fata in aproape niciun cadru.


 

4 Miley Cyrus - Can't Be Tamed
 

Miley Cyrus era pustoaica inocenta care a innebunit o generatie intreaga de adolescenti. Videoclipul piesei "Can't be tamed" marcheaza o schimbare atat in stilul muzical, cat si al aspectului si publicului caruia Miley Cyrus se adreseaza. Artista schimba numeroase costume, danseaza, iar imaginile sunt intunecate, mult mai potrivite unei dive sexy.


 

5 Christina Aguilera - not myself tonight
 

Cel mai nou videoclip al Christinaei Aguilera, Not Myself Tonight impresioneaza prin lipsa originalitatii. Se pare ca regizorul videoclipului a imprumutat scene din alte videoclipuri ale unor vedete precum Madonna sau Lady Gaga. Sexualitatea exagerata a Christinei Aguilera nu mai este un soc pentru nimeni, iar videoclipul nu aduce nimic nou sau interesant.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea