Filme

#filme noi #trailer oficial #filme #trailer #trailer film #trailer nou #great expectations # trailer great expectations

A aparut un nou trailer al peliculei "Great Expectations"

Un nou trailer al productiei "Great Expectations" a debutat online. Din cele 2 minute si 21 de secunde ne putem da seama ca avem de-a face cu abordare cat se poate de 'proaspata' a clasicului roman scris de Charles Dickens in perioada 1860-1861.

Pelicula este regizata de Mike Newell, cineast cunoscut pentru implicarea sa in productiile "Donnie Brasco" (1997), "Four Weddings and a Funeral" (1994), "Love in the Time of Cholera" (2007), "Harry Potter and the Goblet of Fire" (2005).

In rolul orfanului Pop il intalnim pe Jeremy Irvine. Helena Bonham Carter o va interpreta pe Miss Havisham, Ralph Fiennes pe Magwithc, iar Holliday Graihner pe Estella. Distributia este completata de Sally Hawkins, Robbie Coltrane si Jason Flemyng.

Scenariul lui "Great Expectations" a fost scris de David Nichols ("One Day").

Pelicula va fi proiectata in luna octombrie in inchiderea BFI London Film Festival, urmand ca din 30 noiembrie sa apara in cinematografele din Marea Britanie.

Great Expectations - trailer



Foto: The Hollywood Reporter

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea