Filme

#filme #film romanesc #festival film #saptamanile filmului romanesc de la strasbourg

Saptamanile Filmului Romanesc de la Strasbourg- Afla ce pelicule vor fi proiectate!

Prima editie a Saptamanilor Filmului Romanesc este organizata pentru a marca implinirea a douazeci de ani de la infiintarea Cinematografului Odyssee.

Vor putea fi vizionate "trei filme inedite pentru spectatorii din Franta", si anume- "Legaturi bolnavicioase" (regizat de Tudor Giurgiu), "Ryna"( regizat de Ruxandra Zenide) si "Calatoria lui Gruber"(regizat de Radu Gabrea).

In afara acestor trei pelicule mentionate, publicul din Strasbourg va putea viziona lungmetrajele "Amintiri din Epoca de Aur 1" si "Amintiri din Epoca de Aur 2" (scrise si regizate de Cristian Mungiu), "Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii" (in regia lui Catalin Mitulescu) si "Nunta muta" (Horatiu Malaele).

In cadrul acestui eveniment, regizorul Radu Gabrea este invitat special.

Prima editie a Saptamanilor Filmului Romanesc de la Strasbourg a fost organizata de Institutul Cultural Roman de la Bruxelles, in colaborare cu Asociatia Studentilor Romani din Strasbourg.

Foto: blogfilm.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea