Vacante

#targ #targ de turism #targul de vacante bucuresti #anat #agentii de turism #vacante #vara 2010

Targul de Vacante Bucuresti aduce vacante pentru vara 2010

In ultima luna de primavara are loc in Bucuresti ultimul targ de turism desfasurat in capitala. bucuresti este cel de-al doilea targ apartinand ANAT, organizat dupa evenimentul din martie, Holiday Market .

Spre deosebire de targul international Holiday Market, “Al doilea targ este unul regional, dedicat regiunii Bucuresti si in principal agentiilor de turism de aici” a afirmat Corina Martin, presedinte ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania), cu ocazia unei conferinte de presa.

Evenimentul are ca scop propunerea si vanzarea vacantelor persoanelor din Bucuresti. “Jumatate dintre membrii ANAT sunt din Bucuresti. La inceputul lunii mai, oamenii se gandesc deja la o vacanta. Acesta va fi un targ cu vanzare, diferentiindu-se astfel de restul targurilor”, a explicat Marian Cojocarescu, presedinte al Regiunii Bucuresti-Ilfov ANAT.

Potrivit reprezentantilor oficiali, se spera ca la aceasta editie sa vina in jur de 12.000 – 15.000 de vizitatori. Principalele oferte cu care vor veni expozantii sunt cele pentru vacanta de vara 2010 . In functie de agentie si de hotelier, se vor oferi pachete de vacanta cu reduceri de 5-10% pentru rezervarile si platile facute din timp. “Vrem sa ajutam membrii nostri ANAT sa vanda mai mult si pe turisti sa-si gaseasca vacanta potrivita. Este un an in care din cauza crizei, stimulam mai mult vanzarea”, a mai spus Corina Martin.

In privinta cererii, reprezentantii oficiali afirma ca romanii cer mai mult vacante in Romania decat in strainatate, raportul fiind de 1/3 in favoarea Romaniei.

Targul de Vacante Bucuresti promoveaza programul ANAT  “Mini-preturi de vacanta. Rezervari si vanzari pe loc!”  si se va desfasura Romaero Bucuresti Baneasa, in perioada 06 - 09 mai 2010, pe o suprafata de 1400 metri patrati utili, in hala H6. Costul unui bilet de intrare este de 5 lei.
 

Targul Winter Holiday in toamna
 

Cel de-al treilea targ ANAT din 2010 se va desfasura in toamna, intre 7-10 octombrie, la Palatul Parlamentului. Ca urmare a cererilor din partea vizitatorilor veniti la Holiday Market, in toamna se vor desfasura si tururi ale renumitei cladiri.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea