Vacante

#vacanta #vacanta romantica #insule #franta #australia #turcia

Destinatii noi si vacante doar pentru adulti

Toamna 2010 aduce noi oferte de vacanta pe piata romaneasca. Operatorii de turism propun vacante in cuplu si sejururi in resorturi special concepute pentru adulti. Un operator a lansat, de asemenea, ofertele pentru gay si swingeri. In plus, cuplurile gasesc hoteluri si vile unde serviciile sunt gandite special pentru adulti, inclusiv pentru luna de miere.


Vacante pentru gay si swingeri
 

Pentru turistii nonconformisti, se lanseaza in cadrul targului TravelExpo vacantele de tipul “adults only”. Ofertele sunt propuse de agentia Perfect Tour pentru persoanele gay si pentru swingeri. Este vorba despre vacante in resorturi naturiste, amenajate special pentru cupluri interesate sa experimenteze un altfel de turism.

Turistii pot alege sejururi in Insulele Canare, Jamaica sau Caraibe etc. Gasesti oferte in Jamaica, in Hedonism II, de la 2082 euro de persoana, in Key west, Florida, de la 1678 euro de persoana sau in Hotel Eve, Cap’Agde, Franta, de la 709 euro de persoana. Sejururile includ 7 nopti de cazare cu all inclusive si zborul.

Una dintre capitalele naturiste ale lumii este considerata Cap d’Agde, din Franta, potrivit unui comunicat de presa al companiei. In Negril, Jamaica, exista un resort conceput special pentru amatorii de petreceri si distractie.
 

Sejur in fata oglinzii, in Turcia
 

Nici Turcia nu este lipsita de oferte special concepute pentru adulti. Hotelul Adam&Eva este renumit printre hotelurile luxoase din Belek. Hotelul se afla pe malul marii, la distanta de 1 km de Belek. Cu un design extravagant, toate camerele hotelului sunt decorate cu oglinzi. Baia cu jacuzii este dotata cu tehnologie moderna, cu terapie luminoasa, iar dusul are efect de aburi .

Cuplurile care vin sa-si petreaca aici luna de miere primesc diverse atentii, de la un cos cu fructe la lenjerie de matase rosie, o baie special amenajata si un jacuzzi cu arome deosebite.

O camera costa aici 102 euro pe noapte la sfarsitul lui turism .
 

Bungalow -uri si cabane, un cuib intim pentru cupluri
 

Alte destinatii special concepute pentru cupluri sunt cabanele si bungalow-urile de lux, din diverse parti ale lumii. De exemplu, in Australia, in Tweed Valley se afla Crystal Creek Rainforest Retreat. Vila ofera intimitate, confort si lux in padurea subtropicala. Un minisejur de 3 nopti costa in jur de 1200 dolari, pret care include cazarea, o sticla de vin australian, ciocolata belgiana si lumanari.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea