Vacante

#bilete de avion #companii aeriene #avion #aeroport #wizz air #blue air #germanwings

S-a anuntat orarul de vara 2011 la companiile aeriene low cost

Cei care vor sa-si planifice deja vacanta pentru vara 2011 gasesc la unele dintre companiile aeriene orarul disponibil pentru anul viitor. S-au anuntat un numar mai mare de zboruri despre destinatiile cele mai cautate si lansarea de noi rute. De asemenea, orarul de iarna este disponibil pentru cei interesati.


Mai multe zboruri spre destinatiile de top si o noua ruta spre Malaga
 

De la 15 decembrie 2010, compania aeriana low cost Wizz Air va creste frecventa zborurilor spre destinatii solicitate de pasageri, precum Barcelona, Milano, Roma, Catania, Napoli, Paris, Bruxelles, Londra, Madrid sau Valencia. Compania va aloca in acest sens o noua aeronava, Airbus A320.

Aceasta va permite si lansarea unor noi zboruri. “Vom creste zborurile spre cele mai populare destinatii. Avem si doua rute noi, Larnaca si Malaga” a afirmat John Stephenson, vicepresedinte Wizz Air, intr-o conferinta de presa. Zborurile spre Larnaca vor fi disponibile din decembrie 2010, iar cele spre Malaga, din vara anului viitor. Pentru toate aceste destinatii, pretul unui bilet incepe de la 50 lei o calatorie, cu toate taxele incluse.

 “Romania este una dintre pietele noastre de succes” a mai spus acesta. In vara 2010, compania a lansat 12 noi rute. In total, in Romania Wizz Air detine 9 aeronave, 3 baze, 45 de rute si asteapta sa aiba peste 2 milioane de pasageri in 2010.
 

Noul orar de vara 2011 de la blue air
 

Blue Air a anuntat introducerea orarului de vara 2011 pentru zborurile operate in perioada 28 martie – 30 octombrie 2011.

Cele mai solicitate rute au fost introduse in noul orar, se arata intr-un comunicat al companiei low cost. Astfel, din Bucuresti exista zboruri spre Madrid, Paris, Barcelona, Milano (Bergamo), Valencia, Roma, Bruxelles, Malaga, Londra, Napoli, Torino, Catania si Nisa. Din Bacau sunt zboruri spre Roma, Milano (Bergamo) si Paris.
Biletele sunt puse in vanzare. Pretul unui bilet incepe de la 14.99 euro de segment, cu taxele incluse.

Blue Air este singura companie de smart flying cu capital 100% privat romanesc, autorizata sa efectueze zboruri regulate interne si internationale de pasageri, zboruri de tip charter la cerere si transporturi cargo.


Orarul de vara 2011, disponibil pana in septembrie la Germanwings


Compania aeriana Germanwings a anuntat orarul de zbor pentru vara 2011. Zborurile pot fi rezervate pana in luna septembrie a anului viitor. De asemenea, gasesti orarul de zbor pentru iarna 2010-2011, disponibil pana in luna martie 2011.

Germanwings este una dintre cele mai cunoscute companii aeriene low cost din Europa. Compania germana opereaza zboruri spre mai mult de 70 de destinatii din Europa. Are mai multe baze in orase precum Koln, Stuttgart, Hamburg, Hanovra sau Dortmund.


Alte zboruri ieftine
 

Alte zboruri ieftine gasesti la companii aeriene low cost precum Wizz Air sau Ryanair. De exemplu, la Wizz Air printre cele mai bune oferte figureaza cele din Timisoara spre Milano Bergamo (de la 30 lei), Venetia Treviso (de la 30 lei), Dortmund (de la 70 lei). Pentru zborurile cu plecare spre Roma Ciampino, pretul incepe de la 50 lei, spre Pisa, de la 70 lei, iar spre Londra Luton de la 140 lei.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea