Vacante

#anat #oferte de vacanta

Cererea pentru pachetele turistice la TTR este in crestere

Potrivit unui comunicat de presa ANAT din 2 aprilie 2008, actuala editie a Targului de Turism al Romaniei a aratat ca interesul romanilor pentru pachetele de vacanta se afla in crestere.

Fiind un targ cu vanzare, vizitatorii au avut posibilitatea sa- si gaseasca vacanta de Paste sau de vara, la operatorii turistici prezenti. Pachetele au propus reduceri de pana la 15% pentru rezervarile facute din timp la sejururile din vara 2008.

Destinatii

La TTR (Targul de Turism al Romaniei) cele mai cautate destinatii au fost cele pentru litoralul romanesc si pentru tari precum Grecia, Turcia, Tunisia, Egipt, Spania, Austria, Israel. S-a manifestat un interes special si fata de turismul cultural si rural.

S-au propus la targ si destinatii noi, sau pachete in combinatii noi, precum charterele pentru Portugalia. Alte destinatii inedite sunt Sicilia, prezenta pentru prima oara, Slovenia, Ucraina, Republica Moldova.

Potrivit ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania), se estimeaza o crestere a turismului intern de circa 15% in acest an si minim 25% pentru turismul de outgoing. ANAT afirma ca la aceasta editie a TTR se estimeaza ca au fost contractate de catre clientii fideli minim 5.000 de pachete turistice, interne si externe.

Oferta este diversificata in ceea ce priveste preturile, de la pachete de 70 euro de persoana, pana la sejururi de lux. Totodata, s-a constatat un interes special pentru programul “Litoralul pentru toti”, care a fost lansat de Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral si ANAT.

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea