Vacante

#portugalia #oferte de vacanta #targ de turism

Charter in Portugalia, noutatea verii

Printre destinatiile noi promovate la Targul de Turism al Romaniei s-a numarat si Portugalia. Agentiile vin cu pentru vara 2008, in aceasta tara.

Vacantele de vara in Portugalia sunt ceva mai scumpe decat cele obisnuite, cu destinatii precum Grecia, Turcia, Bulgaria, insa aduc noutate. Operatorii prezenti la targ spun ca se prefera in majoritatea cazurilor pachetele cu mic dejun si mai putin cele all inclusive.

Ce oferte de vara gasim pentru Portugalia

Un sejur de 8 zile costa intre 639 si 764 euro de persoana, in functie de perioada. Pachetul include transportul cu avionul, cursa , 7 nopti de cazare cu mic dejun intr-un hotel de 3 stele din , transfer si asistenta turistica. (Pastel Tur)

Gasesti oferte si cu preturi care incep de la 399 euro de persoana. La aceasta suma se adauga 75 lei, pentru un pachet de 8 zile  in Algarve , intr-un hotel de 3 stele. Transportul cu avionul este inclus. ( Paralela 45 )

De ce exista interes pentru Portugalia

O vacanta de vara in , Praia da Rocha, Alvor sau .

Portugalia este o destinatie potrivita pentru iubitorii de natura, dar si pentru cei care-si doresc o vacanta romantica . Turistii care isi permit, au ocazia sa locuiasca in castele datand din secolul al XV-lea si sa se bucure de un peisaj spectaculos. Unele dintre cele mai frumoase regiuni, cu obiceiuri traditionale, se afla in Minho, Douro Valley, Lima.

Lisabona este un oras cu o arhitectura impresionanta, o populatie diversificata si o gastronomie savuroasa, bazata pe produse marine.  Tot aici turistii amatori de viata de noapte gasesc localuri diverse.

Orasele Evora, Batalha si Alcobaha sunt patrimoniu universal UNESCO si reprezinta unele dintre cele mai importante obiective turistice din Portugalia.

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea