Vacante

Wizz Air, 4 ani de la infiintare

Compania aeriana low cost Wizz Air a sarbatorit pe 20 mai 4 ani de la infiintare . Prima aeronava Wizz Air decola de pe Aeroportul International Katowice din Polonia. Wizz Air a devenit apoi cea mai mare companie aeriana low cost din Europa centrala si de est.

 

Compania are un numar de 8 baze aeriene in Katowice, Budapesta, Varsovia, Gdansk, Sofia, Bucuresti, Poznan si Cluj-Napoca. Ultimele doua baze au fost inaugurate la inceputul anului 2008. In luna mai compania a lansat primele zboruri din Cluj catre Valencia si Milano, cu o frecventa de 3 pe saptamana.

 

Astazi, Wizz Air opereaza curse pe mai mult de 200 de rute, catre 51 de destinatii. “Este o mandrie pentru noi faptul ca dezvoltarea si cresterea companiei se bazeaza pe servicii de inalta calitate, recunoscute de catre clientii nostri in timpul calatoriilor la bordul aeronavelor noastre, cat si prin numeroasele premii castigate de Wizz Air pe parcursul acestui an. Wizz Air tinde sa devina in curand cea mai importanta companie aeriana din centrul si estul Europei”, declara  József Váradi, Chief Executive Officer al companiei, conform unui comunicat de presa Wizz Air.

 

Cele mai bune oferte ale saptamanii aduc tarife noi pentru un bilet dus, inclusiv taxele, cheltuielile obligatorii si taxa de administrare. O cursa Targu Mures – Budapesta costa 39 lei, una Bucuresti – Cluj, 16 lei, Bucuresti – Milano, 103 lei, Bucuresti – Valencia, 220 lei de persoana.

 

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare.

 


Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea