Vacante

#flynova #agentie de turism

Discounturi si oferte speciale pentru vacantele Flynova

Compania lanseaza o noua oferta speciala pentru cursele charter in perioada 31 mai – 15 iulie. Se acorda o reducere de 15% pentru toate rezervarile noi, efectuate incepand cu 15 mai 2008.

Oferta include toate hotelurile din oferta Flynova si pentru toate tipurile de camere. Reducerea se aplica pentru sejururile cu o durata de 7, 10, 11 sau 14 nopti si nu se aplica la taxele de pasager.

Cei interesati trebuie sa achite in momentul efectuarii rezervarii un avans de minim 20% din suma totala. Rezervarile se pot face la agentiile de turism partenere Flynova.

Daca rezervi o vacanta la & Links Golf Antalya Hotel pana pe 31 mai, pentru orice perioada a sezonului, vei beneficia de o reducere de 25% din lista de preturi.  Vei fi cazat intr-un hotel de 5 stele, care dispune de 4 restaurante a la carte (bucatarie din extremul orient, bucatarie turceasca, italieneasca si pescarie), piscine pentru adulti, baruri, discoteca, sali de conferinta si alte servicii. Sezlongurile, umbrelele, saltelele si prosoapele de plaja la piscina si pe plaja sunt oferite gratuit.

Copiii tai se vor putea distra la cele 2 piscine speciale, dintre care una acoperita, in sala de jocuri si in mini-discoteca. Exista posibilitatea de a plati pentru servicii de babysitting.

  Flynova se ocupa de vacanta ta

flynova siglaNovatours este cel mai mare tour operator din tarile baltice , oferind servicii de calitate si de incredere turistilor, oriunde in lume. Principala activitate a companiei o reprezinta organizarea de vacante si excursii. Denumirea si marca inregistrata a companiei este Flynova, in Romania.

 

In functie de nevoile tale, , de lux, familie, frumusete, sport, ultra all inclusive. Compania propune oferte speciale si discounturi clientilor sai si ofera servicii de asistenta specializata, pentru a raspunde asteptarilor acestora.

Profita de promotiile Flynova ca sa te bucuri de o vacanta asa cum ai visat !

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea