Vacante

#shopping #salonic #singapore #londra #dubai

Vacante de shopping in 2009

Printre noile oferte din 2009, aparute deja in cataloagele agentiilor, sunt vacantele de shopping . In general, acestea acopera perioada ianuarie – februarie 2009, insa exista pachete si pentru lunile de primavara – vara.

Shopping in Salonic

O alta destinatie promovata de operatorii de turism este Salonic. Aici se afla unul dintre cele mai mari centre comerciale din Grecia, Mediterranean Cosmos, situat in sud-estul orasului, la scurta distanta de aeroport. Daca vrei sa cumperi articole sportive , poti merge in hypermarketul F-fokas. Obiectele de imbracaminte sunt pentru toate varstele, iar preturile sunt accesibile. O zona importanta pentru amatorii de cumparaturi o gasesti pe Bulevardul Tsimiski, unul dintre cele mai cunoscute din Salonic. Pe langa magazinele de moda exista numeroase cafenele, restaurante, cinematografe, centre de fitness si sali de spectacol. Pentru alte detalii, acceseaza site-ul oficial.

Ofertele agentiilor de turism pentru vacantele de shopping in Salonic sunt printre cele mai ieftine. O minivacanta de 4 zile costa in jur de 100 euro de persoana si include cazarea cu mic dejun, transportul cu autocarul, insotitorul de grup si un tur panoramic al orasului.

aduce reduceri de pana la 70%

Desfasurat pe durata a patru saptamani, festivalul cumparaturilor din Dubai aduna milioane de turisti, dornici sa profite de reducerile de aici. Festivalul aduce produse ale magazinelor celebre din toata lumea, iar discount-urile sunt de pana la 70%. Dubai Shopping Festival inseamna nu numai cumparaturi, dar si un prilej de distractie. Daca nu te impresioneaza spectacolele culturale din program, poti merge sa schiezi pe partia artificiala din Dubai.

O vacanta aici, in perioada festivalului, ajunge la 1300 euro de persoana, pentru cazarea la un hotel de 4 stele. Mai multe detalii despre eveniment gasesti in articolul Vacanta la cumparaturi: incepe Dubai Shopping Festival.

Anglia, o noutate a anului pentru vacantele la shopping

In Anglia, sezonul reducerilor aduce oferte cu pana la 80% mai ieftine. Anglia este o destinatie noua pentru romani, in sezonul de shopping, in special datorita apropierii monedei euro de lira sterlina. Haine, incaltaminte, genti si accesorii de firma pot fi cumparate aici la jumatate de pret. Pentru cei care doresc lucruri mai simple, exista piese de imbracaminte pana in 30 lire bucata (o haina – 27 lire, un tricou inscriptionat – 5 lire, o fusta – 20 lire).

O minivacanta de shopping in Londra costa 350 euro de persoana si asigura biletul de avion si 2 nopti de cazare cu mic dejun, la un hotel de 3 stele.

Shopping la Great Singapore Sale

O destinatie inedit (promovata pentru primavara – vara 2009) este Singapore. De la 1 februarie si pana la sfarsitul lui martie, turistii care viziteaza Singapore gasesc reduceri de preturi . Pe bulevardul Orchard Road sunt numeroase mall-uri, ale caror magazine fac discounturi sau atrag clientii prin alte servicii. Un astfel de serviciu este reflexoterapia: iti faci cumparaturile aici si primesti gratis un masaj la picioare, dupa care poti pleca relaxat catre urmatorul shop. Pentru obiecte antice, covoare si piese traditionale asiatice, exista Tanglin Shopping Centre. Daca vrei sa gusti din specialitatile locale si esti un pasionat al muzicii, The Heeren este unul dintre cele mai importante centre de muzica din sud-estul Asiei. Un alt centru comercial major este Centrepoint, unde gasesti de la electronice la carti sau echipament sportiv .

Un eveniment major are loc la sfarsit de primavara si inceput de vara: Great Singapore Sale. In mai – iunie, toate marile magazine si mall-uri fac discount-uri. Evenimentul va avea loc anul acesta intre 29 mai si 26 iulie 2009. Mai multe detalii gasesti pe site-ul oficial.

O vacanta de shopping in Singapore costa in jur de 1400 euro de persoana si asigura biletul de avion, 6 nopti de cazare cu mic dejun, la un hotel de 4 stele, transferul de la aeroport si asistenta turistica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea